11 anledningar att anlita oss: Läs här!

-50% rutavdrag på fakturan & Vi sköter ansökan till skatteverket.
-Vi ger dig hela 14 dagars garanti
-Fönsterputs ingår i priset

Priser på flytthjälp: Se här!

Flyttstäd i Åkersberga

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Åkersberga

Flyttstädning Åkersberga kan hjälpa till med flyttstädningen när man börjar inse att man inte har planerat in tillräckligt med tid för att få den ordentligt gjord.

Något som kanske inte alltid är det enklaste att planera in om man inte vet om hur svårt eller tidskrävande som en flyttstädning faktiskt är för en oerfaren.
Många tänker inte alls på flyttstädningen innan det är dags att börja med den och då har man sällan nog med tid att slutföra den då man lagt tiden på själva flytten istället.

Man kan då välja att göra som många andra har gjort och anlita oss på Flyttstädning Åkersberga och få en flyttstädning utförd där priserna är från 15 kr / kvadratmeter.
När man anlitar Flyttstädning Åkersberga får man också en flyttstädning utförd enligt Mäklarsamfundets riktlinjer.


Garanti på flyttstädningen

Vilket är en extra trygghet för många kunder då de får en referensram att följa och det underlättar markant för den som inte vet vad som måste göras under en flyttstädning.
Man får även en 14 dagars nöjd kund garanti när man väljer att anlita oss och det gör att man alltid kan vara säker på ett perfekt resultat.

Skulle man efter att flyttstädningen är avklarad upptäcka att det finns en brist eller ett misstag får man den åtgärdad snabbt och utan extra kostnad.
Flyttstädning Åkersberga vill nämligen att alla våra kunder ska vara nöjda med vårt hårda arbete och det är även vår målsättning med vårt arbete.


Nöjda kunder är viktigt för oss

När vi utför en flyttstädning gör vi det med våra ledord i åtanke, att alltid efterlämna en nöjd kund när arbetet väl är slutfört.
Den som redan nu känner att flyttstädningen kan bli ett problem bör överväga att anlita oss.
Genom att använda sig av vårt smidiga kontaktformulär kommer man snabbt och enkelt i kontakt med Flyttstädning Åkersberga för att boka in en flyttstädning.

Därefter kommer vi gemensamt överens om en dag och tid som passar för att utföra flyttstädningen.

Om Åkersberga där vi städar

Precis vid Östersjön ligger Åkersberga och det gör att de som bor precis vid vattnet får en fantastisk utsikt både över Östersjön men även över Stockholms skärgård.

Beläget i Uppland inom Stockholms län och som en del av Österåkers kommun är det en relativt stor ort med strax över 30 000 invånare och har fantastiska kommunikationsmöjligheter.
För de som är boende i Åkersberga har nämligen både tillgång till Roslagsbanan men även till ett flertal olika busslinjer för att kunna röra sig inom närområdet.


Åkersbergas Natur

Genom att Åkersberga fortfarande ligger på ett relativt kort avstånd från de mer centrala delarna av Stockholm kan man enkelt och utan större problem ta sig precis vart man vill inom Stockholms län.

Åkersberga har fantastiska grönområden och det finns gott om skogsområden att besöka för den som är boende på orten men det finns även flera sjöar inom räckhåll.

För den som inte är intresserad av grönska och natur finns det gott om möjligheter att handla om man är bosatt i Åkersberga med flera köpcentrum och ett stort antal butiker och affärer.

Det finns även gott om olika restauranger och annat inom räckhåll för de boende.