11 anledningar att anlita oss: Läs här!

-50% rutavdrag på fakturan & Vi sköter ansökan till skatteverket.
-Vi ger dig hela 14 dagars garanti
-Fönsterputs ingår i priset

Priser på flytthjälp: Se här!

Flyttstäd i Åkers Runö

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Åkers Runö

Flyttstädning Åkers Runö kan både enkelt och snabbt hjälpa till med det moment under en flytt som de allra flesta avskyr, nämligen flyttstädningen.
För den som ska lämna sitt område och sitt eget hem kan det kännas som om flyttstädningen är ett sätt att städa ur sig själv ur hemmet.

Även om man har en bra anledning till att flytta kan en flytt kännas väldigt tuff och jobbig och flyttstädningen brukar då vara ett av de svåraste momenten.
Väljer man att redan från början anlita Flyttstädning Åkers Runö får man en flyttstädning utförd i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer som de tagit fram för flyttstädningar.


Fast pris på flyttstädning

Man får även flyttstädningen utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvadratmeter och där även fönsterputs alltid ingår i priset.
Anlitar man Flyttstädning Åkers Runö kan man alltid vara säker på att arbetet kommer att utföras på bästa möjliga sätt och med ett perfekt slutresultat.

Man får nämligen alltid en 14 dagars nöjd kund garanti när man anlitar Flyttstädning Åkers Runö för att utföra din flyttstädning.
Skulle man då efter utfört arbete upptäcka en brist, åtgärdas den snabbt och utan någon extra kostnad för kunden, något som många av våra tidigare kunder upplevt som en extra säkerhet.


Garanti på flyttstäd

Det är ytterst sällan som någon av våra kunder har behövt använda sig av garantin då vi är måna om att alltid göra ett perfekt arbete.
Känner man nu att flyttstädningen kanske kommer ta lite längre tid än den tiden man faktiskt har avsatt för arbetet kan man redan nu kontakta Flyttstädning Åkers Runö.

Genom att använda vårt enkla kontaktformulär bokar man in en flyttstädning och tillsammans kommer vi sedan överens om en dag och tid som passar för flyttstädningen.

När den utsatta dagen och tiden väl kommer behöver man inte göra mer än att släppa in våran personal.

 

Om Åkers Runö vi städar

Åkers Runö är belägen i den västra delen av Åkersbergs och i Österåkers kommun och ligger precis i utkanten av Åkersberga, omgiven av skog.
Ett vackert område som både ligger utanför samtidigt som det trots det ligger väldigt nära en större ort med allt vad som det innebär.

När man både har ett stadsnära och naturnära läge får man alla fördelar av både delarna.
Något som även de boende i Åkers Runö känner sig väldigt nöjda med och framförallt är det inte lika svårt att ta sig in mot de mer centrala delarna av Stockholm när man bor vid i en större ort.


Åkers Runös kommunikation

Åkers Runö har tillgång till en utmärkt kollektivtrafik i form av både Roslagsbanan och ett flertal busslinjer.
Inte långt ifrån Åkers Runö kan man även hitta ett större köpcentrum med ett stort antal butiker.

Något som gör att man sällan behöver lämna sin ort för at hitta det man faktiskt behöver.
Skulle man trots det inte hitta det man vill eller letar efter något väldigt specifikt kan man alltid åka in till de mer centrala delarna av Stockholm för att hitta det man faktiskt letar efter snabbt.