11 anledningar att anlita oss: Läs här!

-50% rutavdrag på fakturan & Vi sköter ansökan till skatteverket.
-Vi ger dig hela 14 dagars garanti
-Fönsterputs ingår i priset

Priser på flytthjälp: Se här!

Flyttstäd i Axelsberg

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Axelsberg

För den som behöver en flyttstädning utförd är det sällan ett problem, dock krävs det att man planerar in sin flyttstädning i Axelsberg i god tid och inte väntar till sista minuten.
Många har nämligen en förmåga att glömma bort att en flyttstädning måste utföras och då kan det vara svårt att hitta hjälp snabbt.

Att anlita Flyttstädning Axelsberg gör att man utan några problem kan få hjälp med sin flyttstädning och då till ett lågt och fast pris.
Priset är från 15 kronor per kvadratmeter och då ingår även fönsterputs och du vet alltid vad flyttstädningen kommer att kosta.


Fasta priser hos Flyttstädning Axelsberg

Flyttstädning Axelsberg tror nämligen på öppenhet och transparens när det gäller våra priser och därför finns det inga dolda avgifter eller kostnader när man anlitar oss.
Vi utför alltid våra flyttstädningar på det sättet som Mäklarförbundets riktlinjer säger och det ger en extra trygghet för våra kunder som vet vilken referensram de ska titta på.

Flyttstädning Axelsberg har dessutom en 14 dagars nöjd kund garanti, allt för att våra kunder ska vara nöjda och belåtna med den flyttstädning vi utfört.
Skulle man då efter att Flyttstädning Axelsberg utfört en flyttstädning, upptäcka en brist kommer vi snabbt och utan kostnad att korrigera den.


Flyttstädning Axelsbergs Service

Vilket många av våra tidigare kunder har sagt varit en helt fantastisk service.
Våra ledord som vi arbetar efter är nämligen att alltid efterlämna en nöjd kund när arbetet är slutfört vilket även är den största anledningen till att vi har den garanti vi har.

Flyttstädning Axelsberg åtar sig gärna att utföra de flyttstädningar du kan tänkas behöva och vi planerar våra resor och vårt arbete för maximal effektivitet.
Man kan enklast komma i kontakt med oss och boka in oss genom vårt bokningsformulär här på hemsidan.
Sedan kommer vi tillsammans överens om en tid och dag som passar.

Om Axelsberg där vi utför din flyttstädning

Axelsberg är ett område inom stadsdelen Hägersten inom Stockholms kommun.
På ett sätt är det alltså en del av innerstaden även om det inte ligger inom tullarna.
Axelsberg har därmed både utmärkta kommunikationer, som alla orter inom Stockholms kommun har samtidigt som närheten till grönområden också finns.

Något som annars kan vara väldigt svårt att få som kombination om man hade bott närmare innerstaden.
De som bor i Axelsberg kan enkelt använda sig av både tunnelbana och bussar för att ta sig precis vart de vill inom Stockholms län.


Fördelarna med att bo i Axelsberg

För den som bor i Axelsberg men arbetar på annan ort underlättar de här kommunikationsmöjligheterna restiden något markant.
Den största fördelen är som vi redan nämnt kombinationen av fördelarna av att bo nära stan samtidigt som man också har tillgång till naturen på ett helt annat sätt.

Vilket är en svår kombination att få till då det oftast är antingen eller som gäller.
I Axelsberg har man dock fått till den kombinationen på ett utmärkt sätt och det finns gott om affärer, restauranger och annat man kan ta sig till.
Även för den shoppinggalne finns det något att hämta och annars kan man alltid åka in till de centrala delarna av Stockholm både enkelt och smidigt.