Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Bagarmossen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Bagarmossen

Att flytta är något som tar väldigt mycket tid och energi men Flyttstädning Bagarmossen kan hjälpa till med ett av de mer tidskrävande momenten, nämligen städningen.
Många tänker inte på hur mycket tid och energi det faktiskt tar att flyttstäda och det leder ofta till att man istället slarvar med flyttstädningen.

Något som i slutändan kan bli väldigt dyrt när man sedan får en räkning från sin hyresvärd eller de nya ägarna som behövt göra arbetet åt en.
När man då väljer att anlita Flyttstädning Bagarmossen får man en städning utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr/kvm.


Flyttstädning Bagarmossens pressade priser

I det låga priset ingår allt som måste göras under en flyttstädning och då även fönsterputs.
Anledningen till att Flyttstädning Bagarmossen kan erbjuda några av de lägsta priserna på marknaden är framförallt beroende på att vi ständigt planerar våra resor och vårt arbete för att de ska bli maximalt effektiva.

Anlitar man Flyttstädning Bagarmossen får man en rengöring av bostaden utförd i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer och det ingår alltid en 14 dagars nöjd kund garanti.
Skulle man då efter utfört arbete upptäcka att det finns en brist, åtgärdas den snarast möjligt och självklart utan extra kostnad för dig som kund.


Städfirman Flyttstädning Bagarmossen

Något som de allra flesta av våra tidigare kunder har uppskattat även om det sällan är något som de behövt använda sig av.
Att flyttstäda tar den tiden den tar och därför är det oftast smartare att anlita en städfirma från första början.

Man behöver då inte oroa sig över flyttstädningen och man vet att den kommer att godkännas.
Att komma i kontakt med oss på Flyttstädning Bagarmossen och boka in en flyttstädning kan man enkelt använda vårat bokningformulär.
Gemensamt kommer vi sedan överens om en dag och en tid som passar för oss båda och på den utsatta dagen behöver man bara släppa in vår personal.


Om Bagarmossen där vi utför din flyttstädning

Bagarmossen är en stadsdel inom Söderort i Stockholms kommun som ligger precis vid ett stort grönområde bestående av framförallt skog.
Det finns dock flera sjöar inom räckhåll och då inom gångavstånd vilket framförallt kan vara en stor fördel för de som uppskattar ett aktivt fritidsliv eller som uppskattar ett svalkande dopp.

De som bor i Bagarmossen har väldigt fördelaktiga kommunikationsmöjligheter i form av både tunnelbana och bussar.
Detta gör att man snabbt och enkelt kan ta sig till valfri plats inom Stockholms län och även för den som behöver byta till tvärbanan eller till ett pendeltåg.


Fördelarna med att bo i Bagarmossen

De som är bosatta i Bagarmossen är generellt sett väldigt nöjda med sin ort då det finns nästan allt man behöver till vardags.
Dock saknas större köpcentrum och för att nå sådana måste man använda sig av lokaltrafiken, även om det sällan innebär några längre restider.

Bor man i Bagarmossen har man som sagt fördelen av ett stadsnära område samtidigt som det både finns grönområden och sjöar i närheten.
Vilket för de allra flesta är precis det man letar efter när man söker efter en bra ort att bo i och kombinerat med kommunikationerna som finns är Bagarmossen ett ypperligt område att bo i.