Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstäd i Bällsta

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Bällsta

Flyttstädning Bällsta kan underlätta livet och en flytt markant då man kan undvika att behöva utföra städningen själv.
Ett moment som alltid måste göras under en flytt men som många underskattar vilken tid och energi som det faktiskt kräver att göra en sådan korrekt.

Det leder även vanligtvis till att många istället väljer att slarva med sin rengöring efter flytt och efteråt får en faktura för det arbete som hyresvärden eller de nya ägarna varit tvungna att utföra.


Garanti med Flyttstädning Bällsta

Flyttstädning Bällstas priser är nämligen från 15 kr/kvm och då ingår även fönsterputs i det arbetet och man får alltid som kund en 14 dagars nöjd kund garanti.
Det innebär att om man efter arbetet slutförts upptäcker en brist eller ett fel, åtgärdas dem snabbt och utan någon som helst extra kostnad för kunden.

Många känner att det är en stor trygghet även om det är väldigt sällsynt att någon behöver använda sig av garantin då vi på Flyttstädning Bällsta alltid arbetar efter det viktigaste målet som är att alltid efterlämna en nöjd kund.


Anlita Flyttstädning Bällsta

Många känner att en flyttstädning är det absolut sista man vill behöva göra när man precis fått in allt man äger och har i sitt nya hem.
Istället kan man använda den tiden till att få allt i ordning och därför sparar man också en massa tid och energi när man överlåter flyttstädningen till oss.

För att anlita Flyttstädning Bällsta kan man använda sig av vårt smidiga och enkla bokningsformulär som man finner här på vår hemsida.

Tillsammans kommer vi sedan överens om en dag och en tid som passar när vi kan utföra arbetet.
På utsatt dag och tid släpper man enbart in vår personal och resten sköter vi.


Om Bällsta där vi utför din flyttstädning

Bällsta är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med närhet till utmärkt lokaltrafik i form av både pendeltåg, och flera busslinjer som trafikerar området.
Det gör att man enkelt och utan större problem kan nå vilken plats som helst inom hela Stockholms län och då utan en alltför lång restid.

I närheten av Bällsta kan man även enkelt finna både grönområden men även flera större och mindre sjöar.
Något som många av de som bor i området uppskattar då man både bor relativt centralt i Stockholm samtidigt som man också har närhet till mark och sjö.


Hur trivs folket i Bällsta?

De som är bosatta i Bällsta är generellt sett väldigt nöjda med det som finns inom närområdet och även om det inte finns många butiker eller affärer i Bällsta kan man nå sådana enkelt.
Det finns även flera köpcentrum inom räckhåll för de som bor i området och det gör att man utan några problem även kan hitta precis allt man kan tänkas behöva.

Väljer man däremot att flytta från området gör man det vanligtvis för att hitta ett större eller mindre boende.