Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstäd i Bålsta

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Bålsta

När man bestämt sig för att flytta från Bålsta kan det vara dags att planera städningen med oss på Flyttstädning Bålsta för att den ska vara smidigt och effektiv.
Många glömmer då bort att en ordentlig rengöring av bostaden måste göras och det är där Flyttstädning Bålsta kommer in i bilden.

Vi utför flyttstädningar till låga och pressade priser där vi genom att planera både resa och arbete kan erbjuder detta till ett pris som passar de flesta.
Våra kunder kan känna sig trygga med sitt val av oss då vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädningar och det gör även att vi självklart åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad, snarast möjligt.


Anlita Flyttstädning Bålsta

Flyttstädning Bålsta utför städningen på noggrannaste möjliga sätt för att både vi och våra kunder ska känna sig nöjda med slutresultatet.
Vi känner både glädje och stolthet över att våra kunder har valt att använda oss och vi arbetar ständigt för att ge en bättre service.

Har man aldrig nyttjat en städfirma tidigare är processen väldigt enkel och man använder sig av vårat bokningsformulär.
Sedan behöver man bara möta upp personalen på utsatt tid och dag.
Svårare är det inte när det gäller anlita oss och vi på Flyttstädning Bålsta kommer att göra allt för att underlätta processen.

När nästa ägare ska flytta in i lägenheten eller huset är det ett rent och fräscht boende som väntar.
För den som tänkt sig att göra flyttstädningen helt själv bör man vara beredd på att den kan ta flera dagar att bli klar medans vi gör det betydligt snabbare.

Om Bålsta där vi utför din flyttstädning

Bålsta ligger i Uppsala men har även en koppling med pendeltåget direkt till Stockholm och är ett väldigt naturskönt område.
Allt man kan tänkas behöva finns och för det som saknas har man alltid möjligheten att åka in till Stockholms innerstad.

Det gör att Bålsta både har lugnet man kan förvänta sig av en tätort som ligger en bit från huvudstadens hektiska liv men samtidigt finns möjligheten att relativt enkelt åka dit.
Trots att invånarantalet är relativt lågt finns allt man behöver, både i form av motion med simhall, tennishall och ishall samtidigt som möjligheter till shopping finns.


Hur är området i Bålsta?

Både kultur och biograf finns och självklart även mycket annat finns i Bålsta och många känner inte något behov av att åka in till Stockholm om det inte är något väldigt speciellt.
Grönområden behöver man aldrig leta efter och sjöar finns i närheten även om det inte alltid är gångavstånd.

Lokaltrafiken är väl utbyggd med både pendeltåg och bussar som trafikerar området och att ta sig runt med bil är inga problem då det inte blir några köer alls.
Bålsta är ett område som man kan trivas i men den vanligaste anledningen till att man flyttar från Bålsta är att man känner att man är för långt bort från centrum.

För en del människor är Bålsta den perfekta platsen att bo på medans det för andra är en plats man bor på när man har familj.
Vanligtvis flyttar man från Bålsta för att komma närmare Stockholms innerstad som även trots pendeltåget ligger en bra bit bort och en dryg timmes resväg.