Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstäd i Bandhagen

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

 

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

 

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

 

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

 

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Bandhagen

Att lämna orten och hemmet man håller kärt är aldrig något som känns enkelt och som man gör utan att känna ett visst vemod.
För att underlätta hela processen finns Flyttstädning Bandhagen som tar hand om dina städbehov och utför helt enkelt städningen efter din flytt åt dig.

Något som många trots allt inte planerar in ordentligt och i slutändan väljer att slarva med då de inte har den tiden som krävs för att slutföra den ändå.
Väljer man att anlita Flyttstädning Bandhagen får man en städning utförd i enlighet med riktlinjerna som Mäklarsamfundet tagit fram för flyttstädningar.


Nöjdkund garanti hos Flyttstädning Bandhagen

Utöver det erbjuder Flyttstädning Bandhagen alltid en 14 dagars nöjd kund garanti på samtliga flyttstädningar som utförs.
Det innebär i korthet att alla brister eller misstag som upptäcks, åtgärdas snabbt och utan någon som helst kostnad för kunden.

Vi på Flyttstädning Bandhagen tror även på öppenhet och transparens när det gäller våra prissättningar och våra priser är från 15 kr/kvm.
Det finns inga dolda kostnader eller avgifter i det priset och fönsterputs ingår alltid i arbetet.


Flyttstädning Bandhagens Priser

Anledningen till de låga priserna som vi kan erbjuda beror till hög grad på att vi alltid planerar vårt arbete och våra resor för att uppnå högsta effektivitet.
Något som även gör att vi alltid förbereder vårt arbete på bästa sätt och utför det på ett snabbt och effektivt sätt hos våra kunder.

Dedikationen som hos oss är att alltid ha nöjda kunder, har vi även tagit med oss in i våra ledord som är att vi aldrig ska efterlämna en kund som inte är nöjd med vårt arbete.

Det är även de ledorden som gjort att vi erbjuder vår garanti då det underlättar för oss att alltid lära oss något nytt och förbättra vår service.

Om Bandhagen där vi utför din flyttstädning

Inom Söderort ligger stadsdelen Bandhagen i Stockholms kommun och är en trevlig och fin liten ort som har ett stadsnära läge och har även utmärkt lokaltrafik.
Lokaltrafiken består av både tunnelbana och bussar med möjligheten att då snabbt nå något av de kommunikationsnav som finns, om man behöver byta till tvärbana eller pendeltåg.

De som är bosatta i Bandhagen är generellt sett väldigt nöjda med allt de får ut av sitt område då det både finns små butiker och affärer i området.


Köp ditt städmaterial i Bandhagen

Det finns även flera små grönområden och då är det framförallt Bandhagen parklek som lockar de allra flesta besökarna under sommartiden.
Dit kan man även ta med sina barn eller gå själv till ett område för att komma bort från stadsvimlet och istället få en lugn stund i grönskan.

För den som vill kunna handla mer än för de vardagliga behoven kan man ta sig antingen till Högdalens centrum eller istället åka in mot innerstan.
Något som underlättar för de behoven som man inte kan uppfylla på plats i Bandhagen och som då kräver att man använder lokaltrafiken som finns.