Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstäd i Barkaby

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

Flyttstädning Barkaby

Personalen på Flyttstädning Barkaby vet att de som väljer att flytta gör det vanligtvis på grund av ett behov av antingen ett större eller mindre boende och då helst inom Barkarby.
När flytten väl ska planeras glöms dock en viktig bit bort under planeringen och det är flyttstädningen som många tror inte tar speciellt lång tid.

Tvärtom har vi på Flyttstädning Barkaby märkt att många underskattar behovet av tid som en flyttstädning verkligen kräver.
Städning efter din flytt är en tjänst som Flyttstädning Barkaby erbjuder till ett pressat pris.
Priset är fast och utan dolda avgifter och fönsterputs ingår alltid i tjänsten vi erbjuder.


Anlita Flyttstädning Barkaby idag

När man anlitar oss för en flyttstädning i Barkarby får man alltid en 14 dagar nöjd kund garanti och vi följer alltid Mäklarförbundets riktlinjer för flyttstädningar.
Även om det inte händer speciellt ofta, erbjuder vi att kostnadsfritt och snarast möjligt åtgärda eventuella brister som våra kunder upptäcker.

Detta gör att många av våra tidigare kunder har känt en extra trygghet i att välja oss på Flyttstädning Barkaby för sin rengöring av bostaden.
Priserna vi erbjuder är konkurrenskraftiga och låga i jämförelse med andra då vi noggrant planerar in våra resor och vårt arbete för maximal effektivitet.


Flyttstädning Barkabys Garanti

Framförallt arbetar vi med målet att alltid efterlämna oss nöjda kunder, vilket vi även gjort när vi erbjudit våra tjänster i Barkarby.

Har man aldrig anlitat en städfirma tidigare, tar man enkelt kontakt med oss genom vårat bokningsformulär och bokar in tid, dag och plats.
Det enda du sedan behöver göra är att släppa in oss på utsatt tid.

Om Barkaby där vi utför din flyttstädning

Strax utanför Stockholm i Järfälla kommun ligger Barkarby med sina många outlets, butiker och egentligen allt man kan tänkas behöva.
Ett rikt kulturarv och historiskt arv finns även i Barkarby med sina gamla gravfält gör att Barkarby funnits i över 1000 år.

Något som inte ens Stockholms innerstad kan skryta med och man får självklart inte förglömma att även IKEA finns i Barkarby.
Något som många av de boende nog troligtvis uppskattar.
Köpcentrum, restauranger, kaféer och mycket annat finns på orten och det finns ytterst få anledningar att någonsin behöva lämna den.


Barkabys miljö och närhet till Stockholm

För de som trots allt vill åka in till Stockholms innerstad är det inga problem med en väl utbyggd lokaltrafik som tar en fram och tillbaka utan problem.
Inte heller finns det någon brist på vare sig grönområden eller sjöar kring Barkarby vilket ger de boende ett rikt och aktivt uteliv om de väljer detta.

Barkarby rymmer även en av Sveriges största handelsplatser som har över 80 butiker.
Shopping kan med fördel göras inom Barkarby istället för att åka in till innerstan, vilket är ytterligare ett skäl till varför många av de boende är väldigt nöjda med orten de bor på.

Likt många andra av Stockholms förorter är Barkarby utbyggt med all lokal service som kan behövas, utan att man förlorat den vackra naturen som orten erbjuder sina boende.
De som väljer att flytta gör vanligtvis det inom Barkarby och inte ifrån orten.
Då allt man behöver finns i närheten, är det inte några problem med att leva och bo i Barkarby.