Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstäd i Bro

Boka Flyttstädning Stockholm

Se Priser & Boka Enkelt Online

Boka enkelt online via vårat formulär.

Flyttstädning Stockholm garanti

14 dagars Nöjdkund Garanti

Skulle en miss uppstå är vi alltid snabba att rätta till det.

Checklista Flyttstädning

Checklista För Flyttstädning

Läs mer om vad som ingår i din flyttstädning.

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

Flyttstädning Bro

Väljer man att flytta ifrån Bro eller flytta till ett nytt boende finns det en del av flytten som många tyvärr glömmer bort och då är det städningen vi på Flyttstädning Bro menar.
Flyttstädning Bro utför en städning efter din flytt till ett lågt pris och med möjligheten att känna sig både trygg och nöjd med utförd service.


Vi erbjuder samtliga kunder en garanti på 14 dagar och vi följer självklart Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädningar vilket ger en extra trygghet.
Skulle man trots det upptäcka en brist eller något med flyttstädningen som man inte är nöjd med, åtgärdas det snarast möjligt och utan extra kostnad för kunden.

Flyttstädning Bro är glada och stolta över våra många kunder som först valt våra tjänster och därefter varit nöjda med dem.
Det är något som gör att vi har en extra drivkraft att göra det bästa möjliga arbetet som det är möjligt.


Garanti med Flyttstädning Bro

Flyttstädning Bro arbetar snabbt och med ett perfekt resultat varje gång och anledningen till våra låga priser är att vi planerar våra resor och vårt arbete på ett effektivt sätt.
Målet med att göra en flyttstädning i Bro är att göra dig som kund nöjd med våra tjänster och till den grad att du gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta när de behöver en städning utförd efter sin flytt.

Garantin och att vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädningar, samt att det alltid ingår fönsterputs i våra fasta priser är något som många av våra kunder uppskattat.
Det finns inga dolda kostnader i det prisförslag vi ger och självklart hjälper vi till med RUT-avdraget för att våra kunder ska slippa det.
Det gör att vi på Flyttstädning Bro alltid kan känna oss nöjda med slutresultatet och dessutom gör det att vi tycker om det arbete vi utför.

Om Bro där vi utför din flyttstädning

Bro som ligger i hjärtat av Mälardalen och är en liten tätort i ett väldigt naturskönt område med närhet till både skogar och sjöar.
En mindre ort för den som vill komma bort ifrån den vardagliga stressen i en storstad men som samtidigt har mycket att erbjuda.

Närheten till Stockholm gör att man med små svårigheter kan besöka huvudstaden när det passar.

Bro har allt man kan tänkas behöva medan det samtidigt är en ort som är lugn och trygg för de boende.

Lugn och trygg mijö i Bro

Något som även gör att många känner att Bro är deras hemort och då det är en trygg miljö för både barn och familj är det en plats som allt fler väljer att bosätta sig på.

Även om Bro ligger en bit från Stockholm är det trots allt inte svårt att lämna orten vid behov och om man inte vill besöka huvudstaden finns Enköping som alternativ.
Det gör även att man själv kan välja vilken stad som passar det man behöver.
De som väljer att flytta från Bro gör det oftast vid en yngre ålder när storstaden lockar, medan många väljer att flytta till Bro när de bildar familj.