Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Enebyberg | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Enebyberg

Att lämna sitt hem och allt man känner till för att flytta till en ny ort är aldrig enkelt och innebär ofta svårigheter för den enskilda.
Det man kan göra för att underlätta processen är att anlita Flyttstädning Enebyberg för att snabbt och enkelt kunna få den biten av själva flytten avklarad.

På det sättet undviker man att känna den stress och press som många annars förknippar med en flyttstädning då en sådan inte är enkel.
Många underskattar nämligen tidsåtgången som krävs för att en oerfaren ska kunna flyttstäda på ett korrekt sätt istället för ett par timmar som en professionell kräver.

Anlita Flyttstädning Enebyberg

Något som också gör att många i slutändan väljer att slarva med sin flyttstädning och därmed också få en stor räkning efter flytten från antingen hyresvärden eller de nya ägarna.
Väljer man istället att anlita Flyttstädning Enebyberg för sin flyttstädning får man en sådan utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm.

Då ingår allt som måste göras och självklart ingår även fönsterputsningen i priset.
När man anlitar Flyttstädning Enebyberg får man också en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram för flyttstädningar.
Det innebär en extra trygghet för våra kunder och förser dem även med en referensram för hur arbetet kommer att se ut i slutändan.

14 dagars garanti med Flyttstädning Enebyberg

Vilket är något som många uppskattar men den största anledningen till varför man bör välja Flyttstädning Enebyberg är för att man då får en 14 dagars nöjd kund garanti.
Det innebär att om en brist eller ett fel upptäcks efter att flyttstädningen utförts, får man den bristen eller felet åtgärdat snabbt och utan extra kostnad.

Något som inte används speciellt ofta utan är väldigt sällsynt då vi redan från första början gör ett utmärkt arbete men som ger en extra trygghet och gör det möjligt för alla våra kunder att i slutändan bli nöjda.

Om Enebyberg där vi utför din flyttstädning

Enebyberg är ett villaområde i Danderyds kommun inom Stockholms län och består av drygt 5000 invånare i en villabebyggelse.
Området är beläget precis vid ett stort skogsparti och det gör att de som bor i Enebyberg enkelt kan spendera sin fritid i skog och mark om de vill.

Det finns även flera vattendrag och sjöar inom räckhåll för de boende som gör att man under de varmaste dagarna under sommaren alltid har en plats att ta sig till för att svalka sig.

Natur i Enebyberg

Inom räckhåll finns även ett större naturreservat om man känner för att besöka vildmarken och sammantaget för detta att de boende i Enebyberg har en utmärkt möjlighet att kunna spendera sin tid som de vill i grönområden.
Enebyberg har utmärkta kommunikationer in mot de mer centrala delarna av Stockholm med både roslagsbana och bussar.

För i Enebyberg finns det inte många butiker och affärer att välja mellan som inte rör de vardagliga behoven och för att kunna shoppa innebär det att man måste lämna området.
Något som dock inte är något problem med den utmärkta kollektivtrafiken som finns och som gör att man enkelt kan nå flera stora köpcentrum vid behov.