Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Enskede | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Enskede

Att flyttstäda är det sista människor tänker på när de håller på att planera sin flytt och man kan redan från första början anlita Flyttstädning Enskede gård för den och på det sättet spara tid och energi.

Många som väljer att anlita Flyttstädning Enskede gård upptäcker även att de sparar pengar mot om de istället slarvat med sin flyttstädning.
Det är nämligen något som är väldigt vanligt när man precis har fått själva flytten klar och upptäcker att man inte har tid eller ork kvar att flyttstäda och det leder oftast till att man får en räkning från hyresvärden eller de nya ägarna på det utförda arbetet.

Har man då istället redan från början anlitat Flyttstädning Enskede gård får man en flyttstädning utförd till ett av de lägsta priserna på marknaden, från 15 kr / kvm.
I det priset ingår allt som måste göras under en flyttstädning och då även fönsterputs.

14 dagars garanti med Flyttstädning Enskede

Man får även sin flyttstädning utförd enligt de gällande riktlinjerna från Mäklarsamfundet och et är något som många upplever som en extra trygghet.
Allt sammantaget är det dock vår garanti som gör att människor väljer att anlita Flyttstädning Enskede gård då vi alltid erbjuder en nöjd kund garanti på 14 dagar efter utfört arbete.

Skulle man då mot all förmodan upptäcka en brist i det arbete vi har utfört, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad.
De som har valt att anlita oss på Flyttstädning Enskede gård har också sett garantin som den främsta anledningen till varför de valde just oss.

För garantin fungerar nämligen på två sätt, vi vet att vi alltid har nöjda kunder och dessutom ger det oss verktygen för att förbättra vårt arbete.
Grundprincipen är dock att vi alltid ska efterlämna oss en nöjd kund, det är också våra ledord som vi ständigt arbetar efter och gör allt vi kan för att alltid följa.

Om Enskede gård där vi utför din flyttstädning

Första gången som Enskede gård nämns är redan 1397 och då var det ett riktigt gods och inte ett område som det är idag.
Enskede gård ligger i Söderort inom Stockholms kommun och ligger väldigt nära globen området med allt vad det innebär gällande shopping.

Det finns även ett stort grönområde inom räckhåll för de som bor i Enskede gård och då är det framförallt Årstafältet som avses.
Även om Årstafältet är det största grönområdet inom räckhåll finns det ett par som ligger inom området och som gör det möjligt för de boende att enkelt ta sig till ett sådant.

Natur i Enskede

Något som många av de boende också uppskattar då det gör det möjligt för dem att komma bort från stadslivet och få en lugn stund i ett grönt och fint område.
Enskede gård består av en blandad bebyggelse men är till större del bebyggt av villor och hur men det finns även gott om flerfamiljshus.

Generellt sett är det ytterst få som vill lämna Enskede gård då området förser en med allt man kan tänkas behöva men om man gör det är det framförallt beroende på ett behov av ett större boende.