Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Essingen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Essingen

Det då dags för flyttlasset att lämna hemmet och man ser hur tomt ens förra hem nu är men då börjar en annan svår bit av flytten.
För nu är det dags för flyttstädningen och det är många som tyvärr slarvar med den och sedan får en hög räkning på det arbetet som hyresvärden eller de nya ägarna varit tvingade att göra.

Att anlita Flyttstädning Essingen kan vara ett sätt att undvika det här på ett enkelt och smart sätt.
Istället för att betala en stor räkning får man hos oss ett lågt och fast pris. Det ingår alltid fönsterputs i det arbete vi utför.

Flyttstädning Essingen utför dessutom alla flyttstädningar i enlighet med de gällande riktlinjerna som Mäklarförbundet tagit fram.

Något som många upplever som en extra trygghet och säkerhet.
Vi erbjuder även samtliga våra kunder en 14 dagars nöjd kund garanti på den flyttstädning vi utför.
Det betyder att vi kommer att åtgärda alla fel eller brister som en kund upptäcker snabbt och utan extra kostnad.

Det gör att man alltid kan anlita Flyttstädning Essingen och känna en stor trygghet men även säkerhet över att arbetet kommer att bli utfört på ett korrekt sätt.
Något som även gör att man själv slipper spendera sin tid och energi på att göra ett arbete som vi faktiskt är specialister på att göra.

Våra priser börjar från 15 kronor per kvadratmeter och de låga priserna beror främst på att vi alltid planerar både vårt arbete och våra resor på ett effektivt sätt.
Något som gör att våra kostnader är betydligt lägre än många av våra konkurrenter och det leder i sin tur till att vi kan erbjuder våra kunder priser därefter.

För att boka in Flyttstädning Essingen använder man sig av vårt smidiga kontaktformulär och gemensamt kommer vi sedan överens om en dag och tid som passar.

Om Essingen där vi utför din flyttstädning

Mitt i Mälaren ligger Essingen som är omgiven av en av de vackraste utsikterna man kan tänka sig.
Ett område som är beläget mitt i Stockholm och som nog ingen inte skulle vilja på i.
För det finns få saker som kan vara lika vackra som att se en solnedgång över vattnet.
Något man inte har några problem att se om man bor på Essingen.

Dessutom finns det goda kommunikationer och man är därmed inte bunden vid ön då det både finns bussar och även tvärbana som man kan använda sig av.
Något som verkligen gör att man utan några som helst problem kan nå vilken punkt som helst inom hela Stockholms län utan någon längre restid.

Svårigheterna är dock att det inte finns någon tunnelbana på Essingen men det går att nå enkelt med både buss och tvärbana för den som behöver.
Samma gäller även om man behöver pendeltåg.

Den vackra utsikten på Essingen gör att det är ytterst få som väljer att lämna ön och gör man trots allt det är det framförallt på grund av ett behov av ett större boende.
Något man inte alltid kan få tag på om man vill bo på Essingen.