Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Frösunda | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Frösunda

Flyttstädning Frösunda kan hjälpa till med att lösa flyttstädningen om man själv känner att man vare sig har tiden eller energin som krävs för att man själv kan utföra den.
Många upplever också att den tid de planerat in för flyttstädningen inte räcker till då en ordentlig flyttstädning kan ta flera dagar för en oerfaren.

Samma arbete tar för en professionell enbart ett par timmar och genom att anlita Flyttstädning Frösunda kan man istället lägga sin tid och energi på att få sitt nya hem iordning.
Man får då även en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som de anser ska uppfyllas för att det ska vara en ordentlig flyttstädning.

14 dagars garanti med Flyttstädning Frösunda

Vilket gör att man alltid kan vara säker på att både den tidigare hyresvärden eller de nya ägarna är nöjda med slutresultatet.
Flyttstädning Frösunda erbjuder dessutom samtliga kunder en nöjd kund garanti under 14 dagar och det innebär att man alltid får en brist eller ett misstag åtgärdat.

Skulle man trots vårt hårda arbete upptäcka en brist, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för våra kunder.
Något som många av våra tidigare kunder har sagt vara en av de största anledningarna till att man valde just oss.

Anlita Flyttstädning Frösunda

När man väljer oss får man en flyttstädning som utförs enligt konstens alla regler och till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm.
De låga priserna kommer ifrån att vi ständigt arbetar för att effektivisera våra resor och vårt arbete för att minska omkostnaderna kring detta.

Flyttstädning Frösunda är dedikerade och målmedvetna och arbetar ständigt för att förse våra kunder med det bästa möjliga arbetet.

Vill man boka in Flyttstädning Frösunda för en flyttstädning använder man sig enklast av vårt kontaktformulär och därefter kommer vi gemensamt överens om en tid och dag som passar.
På utsatt dag och tid är kundens enda jobb att släppa in vår personal och resten sköter vi.

Om Frösunda där vi utför din flyttstädning

Frösunda är ett område inom stadsdelen Järva i Solna kommun och ligger precis i närheten av Friends arena och inte långt ifrån området ligger även det stora köpcentrumet Mall of Scandinavia.

Det gör att man som boende i Frösunda har fantastiska möjligheter både om man är sportintresserad och om man är shoppingintresserad.
Något som många kan uppleva som en väldigt stor fördel och gör det möjligt att man gärna skulle vilja bosätta sig i Frösunda.

När det gäller kollektivtrafiken är dessa utmärkta då det båda finns pendeltåg och bussar som man kan använda sig av för att ta sig vart som helst inom Stockholms län.
Skulle man behöva nå en tunnelbana kan man med hjälp av pendeltåget nå ett sådant på en kort tid och det är en extra fördel.

Natur i Frösunda

Området ligger precis vid vattnet och det gör att de som har utsikten över vattnet får en fantastisk sådan som nog många skulle vara avundsjuka på.
Det är nämligen inte många områden i Stockholms län som kan förse en med en sådan utsikt hur som helst.

Rent generellt sett är de som bor i Frösunda väldigt nöjda med sitt område och det är sällan man väljer att flytta därifrån.