Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Galoppfältet | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Galoppfältet

För den som nu behöver flytta och vill att det ska gå snabbt och enkelt är det alltid enklare att låta någon annan utföra själva flyttstädningen.
Det är det momentet av en flytt som tar längre tid än vad många tror och för många kan det innebära flera dagar av hårt arbete.

Anlitar man Flyttstädning Galoppfältet görs arbetet snabbt och framförallt till ett lågt och fast pris. Priserna för att anlita Flyttstädning Galoppfältet är från 15 kr / kvm och då ingår allt som behövs göras under flyttstädningen vilket även innebär fönsterputs.

Vi på Flyttstädning Galoppfältet tror nämligen på öppenhet och transparens kring vår prissättning och därför finns det inga dolda avgifter eller kostnader.

14 dagars garanti med Flyttstädning Galoppfältet

Något som de allra flesta uppskattat då man får ett arbete utfört till ett pris man redan från början känner till men man får även en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram.

En av anledningarna till att många har valt att anlita oss är för att vi alltid erbjuder en nöjd kund garanti på 14 dagar till alla våra kunder.

Det gör att om man skulle upptäcka en brist i det arbete vi utfört, åtgärdas den bristen snabbt och utan extra kostnad.
Något som innebär en stor säkerhet för våra kunder som då alltid vet precis hur slutresultatet kommer att bli, nämligen perfekt.

Anlita Flyttstädning Galoppfältet

Då våra ledord är att aldrig efterlämna en kund som inte är nöjd gör garantin vi erbjuder det möjligt för oss att alltid upptäcka en missnöjd sådan redan från första början.

För att boka in Flyttstädning Galoppfältet för en flyttstädning använder man sig av vårt smidiga kontaktformulär och därefter kommer vi gemensamt överens om en dag och tid som passar.
På utsatt dag och tid släpper man sedan in vår personal för att utföra flyttstädningen.

Om Galoppfältet där vi utför din flyttstädning


Galoppfältet ligger i Täby kommun och omkring 13 km ifrån tågstationen Stockholm östra.
Ett liten och trevligt område som ligger precis vid Täby centrum och har därmed ett väldigt stadsnära läge och även utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Något som underlättar livet markant för de som bor vid Galoppfältet som framförallt är ett område runt roslagbanans station med samma namn som omfattas i det området.
Då Galoppfältet ligger väldigt nära Täby centrum finns det gott om möjligheter att både shoppa och att handla för vardagliga behov.

Något som man inte alltid kanske känner att man har tid eller ork med om man bor för långt ifrån ett större köpcentrum.
Som boende vid Galoppfältet har man en utmärkt lokaltrafik som består både av roslagsbanan och ett flertal olika busslinjer som man kan använda sig av.

I Galoppfältets butiker finner du städmaterial

Något som underlättar om man behöver ta sig till en annan plats inom hela Stockholms län, dock kan det krävas att man byter färdmedel beroende på vart man behöver åka.
Vilket är väldigt smidigt för den som pendlar till och från sitt arbete som ligger utanför området man bor i.

De som bor vid Galoppfältet är generellt sett väldigt nöjda med den service de får både från kommunen men även från de lokala företagen i form av de affärer och butiker som finns i närområdet.