Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Gubbängen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Gubbängen

Att lämna sitt hem och flytta till ett nytt kräver flera delmoment och flyttstädningen är något man kan överlåta till Flyttstädning Gubbängen.
Då får man en flyttstädning utförd från 15 kr / kvm och där fönsterputs alltid ingår i priset samt att det inte finns några dolda kostnader eller avgifter.

Man får även en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.
Något som många upplever som en extra trygghet då man vet vilken referensram som används i arbetet och man kan då också enkelt se om något inte gjorts enligt de riktlinjerna.

14 dagars garanti med Flyttstädning Gubbängen

Flyttstädning Gubbängen är dedikerade i vårt arbete och vi är måna om alla våra kunder och därför erbjuder vi också en 14 dagars nöjd kund garanti på alla våra flyttstädningar.
Skulle man efter en flyttstädning blivit utförd upptäcka en brist eller ett misstag, åtgärdas den omedelbart och utan extra kostnad.

Anledningen till vår garanti är dubbelsidig då vi på Flyttstädning Gubbängen både kan se vad vi behöver bli bättre på att göra men även för att se till att samtliga kunder verkligen är nöjda.
För den som inte har tiden eller orken som krävs för att utföra en flyttstädning kan det vara ett bra alternativ att redan från början anlita oss för arbetet.

Anlita Flyttstädning Gubbängen

Man slipper då de vanliga problemen med stress och press när man inser att man inte har tillräckligt med tid kvar när man väl har flyttat ut allt.
Det tar nämligen mycket mera tid att utföra en ordentlig flyttstädning än vad många tror och därför är det också väldigt vanligt att man slarvar med sin flyttstädning.

Vill man anlita oss på Flyttstädning Gubbängen kan man enkelt använda sig av vårt smidiga kontaktformulär, gemensamt kommer vi sedan överens om ett datum och en tid som passar.
På den utsatta dagen och tiden släpper man sedan in vår personal. Resten sköter vi på Flyttstädning Gubbängen.

Om Gubbängen där vi utför din flyttstädning

I Enskede i Farstas stadsdelsområde ligger Gubbängen som är en ort med mycket av det man behöver i sin vardag.
Området erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheterna då det både finns tunnelbana och bussar att använda sig av.

Bara några stationer bort med tunnelbanan kan man även nå både tvärbanan och pendeltåget om man behöver använda sig av dessa färdmedel.
Gubbängen har inte många grönområden i sin omgivning men det finns trots ett världsarv som ligger precis inom områdets gränser och det är då självklart Skogskyrkogården.

Natur i Gubbängen

Ett område som är skyddat just för sin vackra natur och för den som inte är rädd på grund av att det är en kyrkogård är det ett fantastiskt vackert område.
Det finns inte speciellt mycket inom Gubbängen när det gäller butiker och affärer utöver det man behöver för vardagliga saker.

Allt annat kräver att man lämnar Gubbängen men då det finns flera stora köpcentrum inom räckhåll går det med en kort resa med lokaltrafiken att nå flera stycken.
Det gör att man generellt sett vanligtvis brukar säga att de som bor i Gubbängen är väldigt nöjda med sitt område.