Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Gullmarsplan | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Gullmarsplan

När man ska flytta är det vanligt att man glömmer bort flyttstädningen, då kan man få hjälp av Flyttstädning Gullmarsplan.
Istället för att själv utföra en flyttstädning som tar både en massa tid och energi, anlitar man då en städfirma som utför den åt en.

Något som gör att man slipper oroa sig över att man inte ska bli klar i tid eller att man inte kommer ha orken att ställa sitt nya hem i ordning.
Väljer man då att anlita Flyttstädning Gullmarsplan kan man enkelt och utan problem få flyttstädningen utförd till ett av de lägsta priserna på marknaden.

14 dagars garanti med Flyttstädning Gullmarsplan

Priserna är från 15 kr / kvm och varje flyttstädning utförs i enlighet med de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram för flyttstädningar.
Vilket är något som många av våra tidigare kunder har upplevt varit en stor extra säkerhet när man valt att anlita Flyttstädning Gullmarsplan.

Skulle man trots detta upptäcka en brist eller ett misstag som gjorts i flyttstädningen, ingår det alltid en nöjd kund garanti.
Garantin innebär att man har 14 dagar efter att arbetet är slutfört med att hitta eventuella brister, hittar man då en sådan åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad.

Flyttstädning Gullmarsplan är nämligen väldigt måna om sina kunder och är dedikerade att alltid lämna nöjda kunder bakom sig.
Något som även blivit organisationens ledord och som vi ständigt arbetar efter för att garantera att våra kunder är nöjda.

Anlita Flyttstädning Gullmarsplan

Att anlita Flyttstädning Gullmarsplan är dessutom väldigt enkelt med hjälp av det väldigt smidiga kontaktformuläret som finns på hemsidan.
Tillsammans kommer vi sedan överens om ett datum och en tid som passar för att vi ska utföra flyttstädningen.

När den dagen väl kommer är det enda man som kund behöver göra att släppa in vår personal och resten av det hårda arbetet sköter vi.

Om Gullmarsplan där vi utför din flyttstädning

Gullmarsplan är ett torg som ligger i Johanneshov i Söderort inom Stockholms kommun.
Torget börjades byggas under 40- och 50-talet och då i samband med att Johanneshov växte fram som stadsdel.

De som bor vid Gullmarsplan har fantastisk lokaltrafik då Gullmarsplan är ett nav inom lokaltrafiken.
Flera tunnelbanelinjer trafikerar Gullmarsplan och det finns även gott om olika busslinjer för att nå olika delar stan.

Behöver man istället använda sig av ett pendeltåg kan man antingen åka till Årstaberg eller Medborgarplatsen.

Det finns helt enkelt ytterst få problem med att bo vid Gullmarsplan om man behöver ta sig till en annan plats inom Stockholms län.
Dock är det ont om grönområdet inom närområdet och det kräver att man använder sig av lokaltrafiken för att nå ett sådant.

I Gullmarsplans butiker kan du köpa städmaterial

Trots det är de som bor vid Gullmarsplan inte missnöjda med sitt område utan tvärtom är de väldigt nöjda.
För den som inte är så brydd om närheten till grönområden utan istället är mer intresserad av shopping eller handel finns det flera köpcentrum inom räckhåll.

Däremot finns det inga stora köpcentrum precis vid Gullmarsplan men det är sällan ett problem då man har de fantastiska kommunikationsmöjligheterna.
Vilket även är Gullmarsplans största fördel då man aldrig har några problem att ta sig dit man vill.