Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Hägernäs | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Hägernäs

Flyttstädning Hägernäs kan hjälpa till med det momentet som de allra flesta vare sig har tid eller energi kvar att göra när man väl är klar med själva flytten och då menar vi flyttstädningen.

För att lämna sitt hem och flytta till något nytt är inte alltid en enkel process och som oftast innebär en stor omställning men även en stor mängd arbete och planering.
Har man då redan från börjat löst flyttstädningen, är det en sak mindre som måste göras och man kan använda tiden till att få sitt nya hem iordningställt.

Flyttstädning utförd efter Mäklarsamfundet

Anlitar man då Flyttstädning Hägernäs utförs flyttstädningen enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet satt upp och man får den då även utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm.
I våra priser döljer sig inga dolda kostnader eller avgifter och allt som måste göras ingår redan från första början i priset och då även fönsterputs.

När man dessutom anlitar Flyttstädning Hägernäs får man alltid en 14 dagars nöjd kund garanti på alla flyttstädningar som vi utför.
Skulle man då efter att arbetet är utfört upptäcka en brist eller ett misstag i vårt arbete korrigeras den snabbt och utan extra kostnad.

Något som många av våra kunder har sett som en stor extra trygghet även om det är ytterst sällan som garantin har behövt användas.
För genom att erbjuda den här garantin får vi alltid nöjda kunder men vi får även ett verktyg för att se vad vi kan bli bättre på att göra.

Anlita Flyttstädning Högernäs

Flyttstädning Hägernäs är nämligen dedikerade och målmedvetna i sitt arbete och vill alltid efter lämna en nöjd kund när arbetet är slutfört.
För att anlita Flyttstädning Hägernäs kan man använda sig av vårt smidiga kontaktformulär för att sedan gemensamt med oss komma överens om en tid och dag som passar för när vi kan utföra flyttstädningen.

På utsatt dag släpper man sedan in vår personal och resten av arbetet sköter vi.

Om Hägernäs där vi utför din flyttstädning

Hägernäs är en del av Täby kommun och som ligger granne med Viggbyholm och är en ort som ligger precis vid Rönningesjön.
Något som många av de boende uppskattar då de får möjligheten att både bada och svalka sig när det är en varm sommardag.

De får även möjligheten att kunna åka skridskor på vintern när det hunnits bli is på sjön.
Hägernäs är en ort som är omgiven av skog och natur på flera sidor och har flera små skogsområden utspridda inom själva orten.

Natur i Högernäs

Vilket gör att man som boende i Hägernäs alltid kan spendera sin tid i skog och mark om man vill och för många kan det innebära ett väldigt aktivt fritidsliv.
De som bor i Hägernäs är generellt sett väldigt nöjda med sitt boende och det finns få saker som man inte har inom räckhåll då det både finns utmärkta kommunikationsmöjligheter men även närhet till Täby.

Därför är det få som väljer att lämna sin ort om det inte beror på yttre omständigheter som inte rör själva orten utan mer handlar om ett annat behov.