Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Hagsätra | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Hagsätra

När man har lämnat sitt hem och flyttat ut det sista är det också dags att utföra flyttstädningen men för att spara tid och energi kan man istället anlita Flyttstädning Hagsätra.
Då får man en flyttstädning utförd till ett av de lägsta priserna på marknaden från 15 kr / kvm och där fönsterputs och allt annat ingår.

Man får då även flyttstädningen utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.
För det tar oftast mycket längre tid än vad man först tror att utföra en flyttstädning om man är oerfaren och i värsta fall får man spendera flera dagar innan man är helt klar.
Något som för oss på Flyttstädning Hagsätra bara tar ett par timmar och då vet man att arbetet utförts på ett korrekt sätt som kommer att godkännas vid en inspektion.

Väljer man då att slarva istället riskerar man att det i slutändan kommer att bli ännu dyrare då hyresvärden eller de nya ägarna måste göra arbetet och de skickar garanterat en räkning på det.
Därför är det betydligt mer fördelaktigt att anlita Flyttstädning Hagsätra för sin flyttstädning och man kan också vara säker på att resultatet blir perfekt.

14 dagars garanti med Flyttstädning Hagsätra

För anlitar man Flyttstädning Hagsätra får man alltid en 14 dagars nöjd kund garanti på utfört arbete och innebär att alla brister omedelbart åtgärdas och utan extra kostnad.
Något som väldigt många av våra tidigare kunder har känt varit den främsta anledningen till att de valde att anlita oss för arbetet.

Dedikationen som vi har för vårt arbete och för att våra kunder alltid ska vara nöjda har även resulterat i att våra ledord är, att aldrig efterlämna en kund som inte är nöjd.
För att boka in en flyttstädning utförd av Flyttstädning Hagsätra kan man enkelt komma i kontakt med oss genom vårt smidiga kontaktformulär som finns här på vår hemsida.

Om Hagsätra där vi utför din flyttstädning

Slutstationen på gröna linjen på tunnelbanan Hagsätra ligger i Söderort inom Stockholms kommun och är ett otroligt trevligt område att bo i och leva i.

Det finns nästan allt man kan tänkas behöva för vardagliga behov och även utmärkta kommunikationsmöjligheter om man måste lämna orten på grund av resor till arbetet eller för att åka till något av de större köpcentrumen som finns inom räckhåll.

För i Hagsätra finns det inte många köpcentrum eller ens ett större antal affärer utöver det som krävs för de vardagliga behoven.
Dock är det inte något problem då man enkelt och utan problem kan ta sig till flera närliggande köpcentrum och även gå om man känner att man vill få lite motion.

Natur i Hagsätra

Hagsätra ligger precis vid ett stort skogsområde och det finns även två större sjöar inom räckhåll för den som känner att man vill kunna ha ett aktivt fritidsliv.
Det finns även grönområden som parker och annat liknande inom området om man inte vill hamna ute i vildmarken för att se lite grönska.

Det har gjort att de allra flesta av de boende i Hagsätra är generellt sett väldigt nöjda med den lokalservice de får av sin lilla ort.