Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Hallonbergen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Hallonbergen

Att lämna den ort man bott under en längre tid och flytta någon annanstans kan kännas väldigt tufft även om man kanske ser fram emot att få ett nytt hem.

Detta innebär dock inte att flytten kommer att kännas enklare och det finns alltid mycket att göra innan man är klar.
Ett delmoment av flytten som de allra flesta inte tänker på är att man måste flyttstäda och det brukar vara något man kommer på i sista minuten.

Istället kan man anlita Flyttstädning Hallonbergen för att utföra en flyttstädning och känna att man har den delen av flytten redo.
När vi på Flyttstädning Hallonbergen utför en flyttstädning gör vi det enligt Mäklarförbundets riktlinjer för flyttstädningar.

14 dagars garanti med Flyttstädning Hallonbergen

Något som innebär att våra kunder alltid vet precis vad de kan förvänta sig när arbetet är slutfört. Våra priser börjar från 15 kronor per kvadratmeter och det ingår alltid fönsterputs i våra flyttstädningar.
Som en extra säkerhet erbjuder vi på Flyttstädning Hallonbergen även en 14 dagars nöjd kund garanti till samtliga våra kunder.

Skulle man då mot all förmodan hitta en brist i det arbete vi utfört kommer vi att åtgärda den snabbt och utan extra kostnad.
Det är en del av vårt arbete att leva upp till våra ledord som just innebär att aldrig lämna en kund innan han eller hon är nöjd med arbetet.

Anlita Flyttstädning Hallonbergen

Vårt arbete och vår planering görs på ett sätt som maximerar effektiviteten och det är också anledningen till att vi kan erbjuda ett av de lägsta priserna på marknaden.
Att anlita Flyttstädning Hallonbergen för att utföra en flyttstädning kräver enbart att man använder sig av vårt kontaktformulär.

Vi kommer då tillsammans komma överens om en dag och tid som passar för att utföra flyttstädningen.
När den dagen sedan kommer är det enda man själv behöver göra att släppa in vår personal.

Om Hallonbergen där vi utför din flyttstädning

Hallonbergen är en stadsdel inom Sundbybergs kommun och ligger ungefär en kilometer ifrån Sundbybergs Centrum.
Ett område med en intressant historia då det tidigare fanns en gård där man odlade tobak.
Något som inte var speciellt vanligt i Sverige då vi inte riktigt har det klimat som krävs för sådana odlingar.

Det bor mindre än 6000 människor i Hallonbergen men trots att det inte är en större ort ligger den trots allt inom Sundbybergs kommun.
Något som gör att man som boende i Hallonbergen får en mängd av de fördelar som boende i Sundbyberg får.

Utmärkta kommunikationer är en sådan fördel och man kan enkelt ta sig från Hallonbergen till valfri plats inom Stockholms län utan några som helst problem.
På samma sätt som en boende i Sundbyberg kan.

I Hallonbergens butiker kan du handla städmaterial

Det finns även gott om butiker, affärer, restauranger och mycket annat som gör att man ytterst sällan måste lämna Hallonbergen och Sundbyberg för att hitta det man söker.
Något som är en otrolig fördel för de boende i området.

Precis som de flesta andra områden utanför centrala Stockholm, finns det gott om grönområden och även sjöar att ta sig till.
Vilket gör Hallonbergen till en väldigt trevlig ort att bo i.