Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Hötorget | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Hötorget

När man äntligen har hittat ett nytt boende är det många som känner ett stort vemod över att behöva lämna det område de bott i under en längre tid och då även sitt hem.
Utöver det vemodet tillkommer även den enorma mängd tid och energi som en flytt innebär.

Saker och ting ska packas ihop, material ska köpas in och möbler ska tas isär och detta innan man ens börjat flytta.
När man väl fått över alla sina saker till sitt nya hem, vill man inget annat än att börja få det iordning.

Då är det dock dags för flyttstädningen och det är ett arbete som många helst inte vill behöva utföra. Istället för att lägga ner ytterligare tid och energi på en flyttstädning, kan Flyttstädning Hötorget utföra den till ett lågt och fast pris.

14 dagars garanti med Flyttstädning Hötorget

Priserna för en utförd flyttstädning från Flyttstädning Hötorget börjar från 15 kronor per kvadratmeter och då ingår fönsterputs.
Man får även en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarförbundet satt upp för flyttstädningar.

En referensram som gör det möjligt för kunden att enkelt se att allt är gjort på ett korrekt sätt som hyresvärden kommer att godkänna.
Skulle man trots detta inte vara nöjd eller att man upptäckt en brist erbjuds en 14 dagar lång nöjd kund garanti, hittar man då en brist åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad.

Anlita Flyttstädning Hötorget

Något som många av de som valt Flyttstädning Hötorget varit väldigt nöjda med även om det är sällan som någon behövt använda den.
För när vi utför en flyttstädning gör vi det i enlighet med de ledord vi satt upp, att alltid lämna en nöjd kund bakom oss när arbetet är slutfört.

Något som vi hittills känner att vi har lyckats med.
Vill man anlita Flyttstädning Hötorget kan man enkelt komma i kontakt med oss genom vårt kontaktformulär som finns på vår hemsida.

Om Hötorget där vi utför din flyttstädning

Hötorget är ett torg i mitten av Norrmalm och som ligger mitt i Stockholms innerstad med allt vad det innebär i form av utmärkta shoppingmöjligheter och utbudet av butiker och restauranger.

För som boende vid Hötorget finns det ytterst få saker som man saknar och det enda egentliga man kan sakna som boende är ordentliga grönområden.
Dock finns det både parker och mycket annat inom räckhåll även om det inte alltid är gångavstånd till dessa.

Då Hötorget även ligger i centrala Stockholm finns det både tunnelbana, bussar och pendeltåg inom räckhåll och då menas gångavstånd.
Det gör att man enkelt kan ta sig precis vart som helst inom Stockholms län utan några som helst problem.

I Hötorgets butiker kan du handla städmaterial

Vilket även gör att man kan ta sig till flera grönområden utan att det egentligen behöver vara någon längre restid för att nå ett sådant.
När det gäller butiker, affärer och restauranger är området vid Hötorget fullt av detta och en av Sveriges största shoppinggator går igenom området.

Det gör att det är ytterst sällan som man som boende vid Hötorget måste lämna det för att hitta något man behöver då det mesta finns i ens närområde.