Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Karlaplan | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Karlaplan

Flytten är det momentet under livet där man sällan känner att man vare sig har tillräckligt med tid eller ork för att hinna med allt.
Det gör även att flyttstädningen ofta kommer lite i skymundan och många slarvar med den istället för att göra den ordentligt.

Då kan man istället anlita Flyttstädning Karlaplan för att utföra flyttstädningen och då får man den gjord till ett lågt och fast pris.
Våra priser börjar från ett av de lägsta priserna på marknaden, 15 kronor per kvadratmeter och då ingår även fönsterputs i det priset.

14 dagars garanti med Flyttstädning Karlaplan

Inte heller finns det några dolda avgifter eller kostnader och en kund hos Flyttstädning Karlaplan vet alltid vad det kommer att kosta.
När vi på Flyttstädning Karlaplan utför en flyttstädning, gör vi det i enlighet med de riktlinjer som Mäklarförbundet satt upp för flyttstädningar.

Det ger både oss och våra kunder en gemensam referensram för hur arbetet ska utföras. Utöver det ger vi alla kunder även en 14 dagars nöjd kund garanti, vilket innebär att om en brist upptäcks, åtgärdar vi den snabbt och utan extra kostnad.

Vi på Flyttstädning Karlaplan vill att våra kunder ska vara nöjda och belåtna med det arbete vi utför och därför är det även våra ledord.
Att vi alltid ska efterlämna en nöjd kund när arbetet är slutfört.

Anlita Flyttstädning Karlaplan

För den som inte känner att det finns vare sig tid eller ork nog att utföra en flyttstädning själv kan då anlita Flyttstädning Karlaplan istället.
Genom att använda sig av vårt smidiga kontaktformulär kommer vi gemensamt överens om en dag och en tid som passar.

När den dagen väl kommer släpper man sedan in vår personal och resten av arbetet sköter vi.
För de som ska flytta in kommer de då mötas av en ren och fräsch bostad och du själv kan vara trygg att allt är gjort korrekt.

Om Karlaplan där vi utför din flyttstädning

Mitt på Östermalm i centrala Stockholm ligger Karlaplan som är ett vackert och samtidigt hemtrevligt område.
De som är bosatta på Karlaplan åtnjuter fantastiska kommunikationsmöjligheter i form av både tunnelbana och buss samtidigt som det går att gå till det mesta inom centrala Stockholm från Karlaplan.

Trots att området ligger mitt i Stockholm finns det trots det en grön oas i närheten och det är också själva Karlaplan som är den oasen.
Där återfinns en vacker fontän som är omgiven av grönska och ger de boende en möjlighet att under perioder lämna storstadssorlet bakom sig.

Natur i Karlaplan

Även om denna oas finns går det inte att hitta många andra grönområden i närheten likt för de flesta andra orter inom centrala Stockholm.
Istället måste man använda sig av tunnelbana eller buss för att komma ut till skog och mark.
Dock är det inte något större problem även om man vill besöka sådana då det inte tar många minuter med lokaltrafiken att sig ut till ett sådant.

De flesta som är bosatta vid Karlaplan är otroligt nöjda över vart de bor någonstans och det är ytterst sällan man lämnar området om man inte måste.
Vanligtvis beror det på att ens lägenhet nu blivit alldeles för liten för att man ska kunna bo kvar.