Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Kårsta | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Kårsta

Flyttstädning Kårsta kan hjälpa till med den biten av en flytt som de allra flesta tycker är jobbigast och då är det självklart flyttstädningen som avses.
För det finns få saker som människor ogillar lika mycket som att behöva flyttstäda då det alltid tar en lång tid och dessutom oftast mycket längre tid än planerat.

Det är nämligen inte enkelt att flyttstäda och framförallt inte efter att man precis packat ihop allt man äger och flyttat det.
Många missbedömer tidsåtgången som krävs och det innebär oftast att man slarvar med sin flyttstädning istället och det leder till att man får en stor räkning från sin hyresvärd eller de nya ägarna.

Flyttstädning Kårsta följer Mäklarsamfundets riktlinjer

Har man då redan från början anlitat Flyttstädning Kårsta kan man lugnt luta sig tillbaka och undvika stressen då flyttstädningen redan är ordnad och då till ett väldigt lågt pris från 15 kr / kvm.

När man anlitat Flyttstädning Kårsta får man dessutom alltid en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.
Något som ger våra kunder en referensram att följa och dessutom en översikt i hur slutresultatet kommer att se.

Anlitar man Flyttstädning Kårsta får man dessutom alltid en 14 dagars nöjd kund garanti på alla flyttstädningar som vi utför.
Det gör att om man upptäcker en brist, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för kunden och många upplever det som en ordentlig trygghet.

Anlita Flyttstädning Kårsta

Anledningen bakom garantin är tvådelad och inte bara för att våra kunder alltid ska vara nöjda, vilket redan är våra ledord men även för att vi ska bli bättre och upptäcka brister vi gör i vårt arbete.

Genom att erbjuda den här garantin är vi dessutom säkra på att samtliga våra kunder i slutändan är nöjda med den flyttstädning vi på Flyttstädning Kårsta har utfört.

Om Kårsta där vi utför din flyttstädning

I Vallentuna kommun ligger tätorten Kårsta och den ligger utmed roslagsbanan vilket innebär att det finns ypperliga kommunikationsmöjligheter till och från stan.
Något som också är en stor fördel även om det också finns flera busslinjer att använda sig av för att röra sig inom närområdet.

När det gäller butiker och affärer finns det inget större utbud av sådana i Kårsta utan man får då istället använda kollektivtrafiken för att nå dessa.
För Kårsta är inte en speciellt stor tätort utan har under 500 invånare och det gör att det inte riktigt finns något underlag för butiker att använda sig av.

Natur i Kårsta

Det är dock sällan ett problem då det går att snabbt och enkelt ta sig till sådant man kan tänkas behöva antingen med hjälp av bil eller med hjälp av kollektivtrafiken som finns.

De som bor i Kårsta har en närhet till naturen som få andra orter kan skryta med även om det självklart finns flera orter inom Stockholms län med närhet till natur.
Det finns även en fin sjö inom gångavstånd för de som bor i Kårsta och det är perfekt för den där varma sommardagen eller kvällen för den delen då man vill svalka sig.