Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Kragstalund | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Kragstalund

Flyttstädning Kragstalund kan hjälpa till med den svåraste och tråkigaste biten av själva flytten och då menar vi självklart själva flyttstädningen.
För de är det arbete som måste utföras efter att allt annat redan är klart och som oftast tar betydligt mer tid än vad många faktiskt tror att det tar.

Något som i slutändan brukar leda till att man istället slarvar med den eller att man helt enkelt hoppar över att utföra den ordentligt.
Vilket alltid leder till att man får en hög räkning från sin hyresvärd eller de nya ägarna då det är ett arbete som kommer göras oavsett om det är en själv som gör det.

Flyttstädning Kragstalund följer Mäklarsamfundets riktlinjer

Väljer man istället att anlita Flyttstädning Kragstalund får man den utförd till ett lågt pris från 15 kr / kvm och där det alltid ingår fönsterputs i det priset.
Anledningen till de låg priser som Flyttstädning Kragstalund erbjuder är att varje resa och varje flyttstädning planeras noggrant och effektivt.

På det sättet kan vi hålla nere våra kostnader på ett sätt som lett fram till att vi i dagsläget erbjuder några av de lägsta priserna på marknaden.
Alla flyttstädningar utförs även i enlighet med de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och ska gälla flyttstädningar.

14 dagars garanti med Flyttstädning Kragstalund

Något som för många innebär en större trygghet då man har en referensram att kontrollera det utförda arbetet mot och även en garanti för att det alltid kommer att godkännas.
Utöver att Mäklarsamfundets riktlinjer följs ingår det alltid en 14 dagars nöjd kund garanti i det arbete vi utför.

Det innebär i korthet att om man upptäcker en brist eller ett misstag i vårt arbete kommer den att åtgärdas fort och utan extra kostnad för kunden.
Det är dock ytterst sällan som den garantin måste användas men det är en extra säkerhet för kunde som anlitat Flyttstädning Kragstalund.

För att boka in Flyttstädning Kragstalund för en flyttstädning kan man använda sig av vårt smidiga kontaktformulär.

Om Kragstalund där vi utför din flyttstädning

Kragstalund ligger i Vallentuna kommun och har ett ypperligt läge med fantastiska kommunikation där det både finns Roslagsbanan och busslinjer som man kan använda sig av.

Som alla andra orter inom Stockholms län går det enkelt och snabbt att ta sig precis dit man vill inom hela länet med hjälp av den kollektivtrafik som erbjuds.
Behöver man nå innerstan går det relativt snabbt och smärtfritt och när man väl tagit sig in dit kan man också byta till antingen tunnelbana eller pendeltåg beroende på ens behov.

Natur i Kragstalund

Kragstalund har ett väldigt naturnära läge och ligger precis vid Vallentunasjön som gör att man som boende i området enkelt kan ta sig till en stor och svalkande sjö om det behovet finns under sommaren.

Även under vinterhalvåret kan det vara en fantastisk möjlighet att utöva olika vintersporter om man är bossat i Kragstalund.
När det gäller köpcentrum finns det inga i Kragstalund utan kräver att man använder sig av kollektivtrafiken som finns för att nå ett sådant.

Något som dock inte är något problem och generellt sett är de boende i Kragstalund väldigt nöjda med sin kommun.