Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Mälarhöjden | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Mälarhöjden

Att man behöver flyttstäda är något som många inte kommer på innan det är för sent för att man ska hinna göra det själv.
Många vet nämligen inte att det kan ta flera dagar för en oerfaren att utföra samma arbete som det tar ett par timmar för en professionell att utföra.

Därför kan man anlita Flyttstädning Mälarhöjden för att slippa känna att man slarvat med flyttstädningen.
Väljer man att anlita Flyttstädning Mälarhöjden får man ett lågt och fast pris utan några dolda avgifter eller kostnader.

I det pris man betalar ingår allt som måste utföras under en flyttstädning och då även fönsterputsning.
När vi utför en flyttstädning gör vi det i enlighet med de riktlinjer som Mäklarförbundet tagit fram.

14 dagars garanti med Flyttstädning Mälarhöjden

En referensram för våra kunder och även för oss då vi både vet vad som ska göras och att resultatet alltid blir perfekt.
Vi är säkra på den kvalitet vi erbjuder, säkra nog att vi erbjuder en 14 dagars nöjd kund garanti.

Det betyder att skulle en kund mot all förmodan hitta en brist kommer vi att åtgärda den snabbt och utan någon som helst extra kostnad för kunden.
Något som många tidigare kunder har sagt har varit den största anledningen till varför de valde att anlita Flyttstädning Mälarhöjden för sin flyttstädning.

Anlita Flyttstädning Mälarhöjden

Vi är nämligen måna om att leva upp till våra ledord, vilka är att alltid efterlämna en nöjd kund när arbetet är slutfört.
Hittills känner både vi och våra tidigare kunder att vi har lyckats med att leva upp till de högt ställda krav vi har på oss själva.

Skulle man nu vilja anlita Flyttstädning Mälarhöjden gör man det enklast med hjälp av vårt kontaktformulär.
Sedan kommer vi gemensamt överens om ett datum och en tid som passar och då vi kan utföra flyttstädningen.
Det enda arbetet en kund till oss behöver göra är att släppa in vår personal.

Om Mälarhöjden där vi utför din flyttstädning

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren i Hägersten-Liljeholmen stadsdelsområde och har en fantastisk utsikt från valde punkter över sjön Mälaren.
Något som även har gjort att många av de boende redan från sitt hem har en fantastisk utsikt som få andra orter kan mäta sig med.

Likt alla andra områden inom Stockholms län och då framförallt sådana områden som ligger lika nära som Mälarhöjden gör finns det fantastiska kommunikationsmöjligheter.
Både tunnelbana och bussar finns inom räckhåll att använda sig av. För den som dock behöver pendeltåg är det ingen lång resa som krävs för att nå en station som man kan använda sig av.

God kommunikation i Mälarhöjden

Något som gör att man utan problem kan ta sig från Mälarhöjden till nästan vilken annan ort inom Stockholms län som helst.
Restiderna är dessutom för den som pendlar till sitt arbete sällan oöverskådliga utan relativt korta i jämförelse men beror dock på vart man arbetar någonstans.

De som bor i Mälarhöjden är väldigt nöjda och betydligt mer nöjda än genomsnitt i Stockholms län över sitt område.
Vilket också lett till att det är ett väldigt attraktivt område för många att flytta till och det är sällan någon flyttar därifrån på grund av området.