Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Molnby | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Molnby

För den som måste flytta kan det innebära en massa arbete och tid innan allt är klart med själva flytten och då har man inte ens börjat med flyttstädningen.
Det man då kan göra är att anlita Flyttstädning Molnby och på det sättet få en flyttstädning utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm och där det alltid ingår fönsterputs.

Man får då även en flyttstädning utförd efter de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram för att gälla för flyttstädningar.
Något som många känner förser dem med en referensram att följa och på det sättet kan man som kund hos Flyttstädning Molnby garantera att arbetet utförts på ett korrekt sätt.

14 dagars garanti med Flyttstädning Molnby

Utöver det får man när man anlitar Flyttstädning Molnby också en 14 dagars nöjd kund garanti som gör att man alltid kan vara säker på att arbetet kommer bli perfekt i slutändan.
För skulle man upptäcka en brist eller ett misstag i vårt arbete, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för kunden.

Något som sällan behövs användas men som gör att man som kund hos oss alltid kan känna att man vet att oavsett problem, löses dem snabbt och effektivt.
Det är nämligen en del av vårt arbete för att leva upp till våra ledord som är, att alltid efterlämna en nöjd kund när arbetet är slutfört.

Anlita Flyttstädning Molnby

Vilket vi även känner att vi har lyckats med och det är även en av anledningarna till varför vi erbjuder en garanti då vi på det sättet kan fånga upp de kunder som inte är helt nöjda och göra det som krävs för att de i slutändan ska vara nöjda och belåtna med vårt arbete.

För att boka in Flyttstädning Molnby för att utföra en flyttstädning kan man enkelt och smidigt använda sig av vårt kontaktformulär.
Sedan kommer vi tillsammans överens om en dag och en tid som passar båda parter och det enda kunden behöver göra är att släppa in vår personal.

Om Molnby där vi utför din flyttstädning

Molnby är ett litet område som ligger i den norra delen av Vallentuna kommun och namnet kommer troligtvis av att det en gång i tiden fanns en mjölnare på orten och har därmed inget med moln att göra.

En liten ort som inte har speciellt många invånare men som trots det har tillgång till kommunikationsmöjligheter in mot innerstad med hjälp av Roslagsbanan.
Något som gör det enkelt för de boende att nå innerstan om det skulle krävas för att man arbetar på en annan ort än i Molnby.

Natur i Molnby

Molnby är omgivet av natur på alla sidor och det finns både skog och mark man kan nå snabbt och enkelt men även sjöar och vattendrag.
Något som gör att man som boende i Molnby har en fantastisk möjlighet att leva ett fritidsliv som passar in med de omständigheter som området erbjuder.

Även om det inte finns en stor variation av möjligheter till kollektivtrafik uppfyller Roslagsbanan de mesta av de behov som man kan tänkas ha.
Man kan nämligen med hjälp av den ta sig precis vart man vill inom hela Stockholms län även om det kan krävas byten beroende på vart man vill åka.