Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Ormsta | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Ormsta

För den som bott i samma hem eller i samma område under flera år kan en flytt ifrån det man känner till vara extra svårt och själva flyttstädningen beskriver många som ren tortyr.
De får då känslan av att man städar bort sig själv och alla minnen som man haft i sitt hem.
Istället kan man anlita Flyttstädning Ormsta för att utföra flyttstädningen och man får då både mer tid och energi över till att få sitt nya hem iordningställt och man slipper själva flyttstädningen.

Anlitar man Flyttstädning Ormsta får man även en flyttstädning utförd i enlighet med de gällande riktlinjerna för flyttstädningar som Mäklarsamfundet tagit fram.
Vilket gör att man som kund får en referensram för det arbete som utförts och man vet även att en flyttstädning från Flyttstädning Ormsta alltid kommer att godkännas.

För den som trots allt är orolig över att flyttstädningen inte kommer utföras korrekt bör man då känna till att samtliga kunder får en 14 dagars nöjd kund garanti.
Det innebär att om man skulle hitta en brist eller ett misstag i vårt arbete korrigeras den snabbt och utan extra kostnad.

Anlita Flyttstädning Ormsta

Den här garantin gör att vi får ett verktyg att upptäcka fel och brister i vårt arbete och det förser även våra kunder med en säkerhet för att säkerhetsställa att dem alltid är nöjda.
Våra ledord är nämligen att alltid efterlämna en nöjd kund när arbetet är slutfört.

Något som vi är arbetar med den högsta dedikationen och målmedvetenheten för att se till att samtliga våra kunde ska vara.
En flyttstädning innebär nämligen ett hårt arbete och genom att anlita Flyttstädning Ormsta får man den utförd utan att man själv behöver göra speciellt mycket utöver att släppa in vår personal på bestämd dag och tid.

Man kommer enklast i kontakt med oss på Flyttstädning Ormsta genom att använda sig av vårt smidiga kontaktformulär som finns på hemsidan.

Om Ormsta där vi utför din flyttstädning

Ormsta är ett villaområde i den nordligaste delen av Vallentuna kommun och är ett område som är otroligt vackert men framförallt är det fridfullt.
Det finns ytterst få nackdelar med att bo i Ormsta och det enda som egentligen saknas är ordentliga köpcentrum inom närområdet som det inte finns speciellt många av.

Man kan dock använda sig av den fantastiska kollektivtrafiken och då framförallt roslagsbanan för att antingen ta sig till sådana som finns i närområdet eller för att ta sig in till Stockholms innerstad.

Natur i Ormsta

Det finns även ett flertal olika busslinjer som trafikerar Ormsta och förenklar den mer lokala kommunikationen.
Ormsta är bokstavligen en ort omgiven av grönska och ligger inte långt ifrån Vallentunasjön och det innebär att de boende enkelt kan nå mark och sjö om de vill.

Något som både under sommarmånaderna och vintern kan innebära stora fördelar och då framförallt för att antingen svalka sig när det är för varmt eller för skridskoåkning under vintern.

Ser man till den generella nöjdheten för de som bor i Ormsta är den väldigt hög då man både har ett relativt stadsnära läge samtidigt som man har fantastiska grönområden inom räckhåll.