Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Österskär | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Österskär

Att lämna sitt hem för att flytta till ett annat är en lång och i många fall tidsödande process som kräver alltifrån packning till flyttstädning.
Då många slarvar med sin flyttstädning kan man istället anlita Flyttstädning Österskär och få den utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.

Flyttstädningen utförs då till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm och där allt ingår, även fönsterputs.
När man anlitar Flyttstädning Österskär får man ett slutresultat man alltid kan vara säker på kommer att godkännas och där man aldrig behöver oroa sig över att man ska vara missnöjd.

14 dagars garanti med Flyttstädning Österskär

För Flyttstädning Österskär erbjuder samtliga kunder en 14 dagars nöjd kund garanti som innebär att alla brister eller fel åtgärdas snabbt och utan kostnad för kunden.
Något som de allra flesta av våra tidigare kunder har upplevt varit en stor säkerhet när man valt att anlita oss.

För Flyttstädning Österskär är nämligen dedikerade att samtliga kunder ska vara nöjda och belåtna med det arbete vi utfört och det gör att vi med vår garanti kan se till att detta händer.
Det är något som vi även har som ledord och gör att vi alltid strävar efter att arbeta både hårt och effektivt för att kunden ska vara nöjd.

Anlita Flyttstädning Österskär

De allra flesta tycker nämligen inte om att utföra en flyttstädning och många slarvar med den men framförallt tycker många att det är svårt att avgöra hur mycket tid det faktiskt tar.
Något som kan vara väldigt svårt att avgöra själv men för en oerfaren brukar det ta upp till ett par dagar innan man är klar med arbetet.

När istället en professionell utför arbetet tar det sällan mer än ett par timmar men är dock beroende på hur stor bostadsytan är.
För att komma i kontakt med oss och boka in Flyttstädning Österskär för att utföra en flyttstädning kan man använda vårt smidiga kontaktformulär.

Om Österskär där vi utför din flyttstädning

Österskär är ett villaområde i tätorten Åkersberga inom Stockholms län men till skillnad från de allra flesta villaområdena är Österskär ett väldigt stort område.
Det finns två stationer för roslagsbanan som man kan använda sig av och det finns även ett flertal busslinjer.

Något som innebär att kommunikationsmöjligheterna är utomordentliga för den som behöver ta sig in till de mer centrala delarna av Stockholm.
Österskär är beläget precis vid Östersjön och det gör även att man under varma sommardagar kan ta sig ett svalkande dopp och man har utöver det en fantastisk utsikt året om.

Natur i Österskär

Något som många andra områden i Stockholms län inte erbjuder sina boende och något som även gör att många väljer att bo kvar då det är ett väldigt vackert område.
Närheten till naturen med allt vad det innebär gör även att man alltid kan leva ett väldigt aktivt fritidsliv om man skulle vilja.

Något som också är väldigt vanligt bland de boende i Österskär då det finns goda möjligheter att njuta av både skog och mark i alla dess former och generellt sett är de boende väldigt nöjda med sitt område.