Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Östertälje | Fast pris och Garanti | Boka nu

Boka Flyttstädning Stockholm  Flyttstädning Stockholm GarantiFlyttstädnings Checklista

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Östertälje

Personalen på Flyttstädning Östertälje vet att en flytt är både krävande rent fysiskt, men även kan det vara en mental påfrestning för många.
Med allt planerande och de förberedelser som krävs är det många bollar att hålla i luften på samma gång.

Att planera och genomföra en flytt är nämligen väldigt svårt och framförallt kan det kännas tungt om man bott i samma hem i många år.
Det är inte bara att packa ihop sina saker och lämna bostaden då hemmet ofta förknippas med många starka minnen.
Detta är något som kan göra det väldigt svårt att känna att man verkligen vill flytta till en ny bostad.

14 dagars garanti med Flyttstädning Östertälje

Även kan en flyttstädning kännas ännu svårare att utföra helt själv då det på något vis känns som om man städar bort sig själv från sitt gamla hem.
Vi på Flyttstädning Östertälje kan hjälpa till och ta över den städning som man själv känner att man inte orkar med att göra efter sin flytt från Östertälje.

När Flyttstädning Östertälje utför en flyttstädning gör vi det i enlighet med de riktlinjer som finns hos Mäklarsamfundet.
Vi är dessutom säkra på att vårt arbete kommer hålla den höga standarden våra kunder förväntar sig då vi erbjuder en 14 dagars nöjd kund garanti.
Detta gör att alla som vill och behöver en flyttstädning i Östertälje utan svårigheter kan anlita oss på Flyttstädning Partner för det arbetet.

Anlita Flyttstädning Östertälje

Genom vårt smidiga kontaktformulär som vi har på vår hemsida kommer man enkelt i kontakt med oss och gemensamt hittar vi en tid som passar.

En flyttstädning i Östertälje kostar från 15 kr per kvadratmeter och det ingår alltid fönsterputs och det finns inga dolda kostnader i våra priser.
Vi gör allt det hårda arbete som man själv kanske inte har tiden eller energin att göra och vi garanterar att man blir nöjd om man väljer oss på Flyttstädning Östertälje.
Det enda arbete man som kund behöver göra är att på bestämd dag och tid släppa in våran personal.

 

Flyttstädning Östertälje

Om Östertälje där vi utför din flyttstädning

Östertälje är en del av Södertälje, men då självklart den östra sidan av orten.
Under den tid som Östertälje funnits har det gått från att vara en egen kommun till en kommundel och nu enbart ett område inom Södertälje.

De boende i Östertälje har alla fördelar av att bo i Södertälje samtidigt som de bor en bit utanför de mest bebodda bitarna.
Kommunikationerna är utmärkta likt övriga orter inom Stockholm och det finns både pendeltåg och bussar, men beroende på vart man bor kan det krävas att man tar en buss för att nå pendeltåget.

Natur i Östertälje

Likt Södertälje har Östertälje gott om grönområden som finns i närheten och underlättar livet väsentligt för de som vill spendera tid i skog och mark.
Det finns även sjöar inom räckhåll för den som under sommaren vill bada.

Skolor finns i Östertälje för de boende att tillgå och likaså andra typer av kommunal service som kan behövas eller krävas.
Många som bor i Östertälje är dessutom väldigt nöjda med hur väl området sköts.
De som väljer att flytta ifrån Östertälje gör det vanligtvis för att det saknas bostäder som passar och inte för att de ogillar området.