Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Rågsved | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Rågsved

Flytten har flera moment och ett av de tuffaste och hårdaste är flyttstädningen som många missbedömer helt totalt och avsätter inte tillräckligt med tid för att den ska utföras ordentligt.

Istället kan man anlita Flyttstädning Rågsved och få den utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm och där det alltid ingår fönsterputs i priset.
Flyttstädning Rågsved tror på en öppenhet och transparens när det gäller prissättning och därför finns det inte heller några dolda kostnader eller avgifter i våra priser.

Man får även en flyttstädning utförd helt enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.
Något som många upplever som en extra trygghet då man har en referensram för hur arbetet ska vara utfört när allt är klart.

14 dagars garanti med Flyttstädning Rågsved

För att ytterligare förse sina kunder med en extra trygghet erbjuder även Flyttstädning Rågsved en 14 dagars nöjd kund garanti.
Det innebär att om man upptäcker minsta brist i det arbete som utförts, åtgärdas den bristen omedelbart och utan någon som helst extra kostnad för kunden.

Vilket många som valt att anlita Flyttstädning Rågsved känt har varit en stor säkerhet då man alltid vet att slutresultatet kommer att bli perfekt.
Ett resultat som man alltid får godkänt på av sin hyresvärd eller av de nya ägarna och det är också det målet vi alltid har då vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete.

Anlita Flyttstädning Rågsved

Något som även har blivit bakgrunden till våra ledord som är att aldrig efterlämna oss en kund som inte är nöjd med arbetet.
Vår garanti gör en stor skillnad då det förser oss med ett verktyg för att få reda på om våra kunder verkligen har varit nöjda eller inte.

För våra kunder innebär det också ett sätt att enkelt få ett fel eller en brist åtgärdad utan att man behöver känna att det kan innebära extra kostnader.

Om Rågsved där vi utför din flyttstädning

Rågsved ligger i området Årsta-Enskede-Vantör och det är en stadsdel inom Stockholms kommun inom det område som kallas för Söderort.
Inte långt ifrån centrala Stockholm och med utmärkta kommunikationsmöjligheter för den som enkelt vill kunna nå valfri plats inom hela Stockholms län.

Det finns både tunnelbana och flertal olika busslinjer att använda sig av om man är bosatt i Rågsved och det gör att man även kan nå tvärbanan eller en pendeltågsstation utan svårigheter.
Rågsved är ett område som är väldigt grönt även om det inte finns speciellt många designerade grönområden inom området.

Natur i Rågsved

Det finns däremot gott om grönska för den som vill kunna njuta av en varm sommardag en bit ifrån de mer bebyggda delarna.
Vill man svalka sig kan man också enkelt ta sig till en stor sjö och det finns även flertal olika vattendrag inom räckhåll för de boende.

Dock beror det lite på vart i Rågsved man bor då det inte är gångavstånd till en sjö från hela området utan bara från vissa delar av det.

När det gäller butiker och restauranger finns det ett litet urval av sådana men man kan annars nå Högdalen centrum på ett par minuter med tunnelbanan.