Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Sickla | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Sickla

Då var det dags för flyttstädningen men då upptäcker man att flytten tagit all energi och att man inte längre känner att man har vare sig tid eller ork att göra den själv.
Man kan då vända sig direkt till Flyttstädning Sickla för att få den hjälp man behöver.

Man slipper tänka på att utföra den på rätt sätt och man slipper även känna all stress som är förknippad med att flyttstäda.
Istället kan man lugnt luta sig tillbaka och veta att Flyttstädning Sickla kommer att utföra arbetet på bästas sätt och i enlighet med branschstandarden.

När vi på Flyttstädning Sickla utför en flyttstädning gör vi det nämligen enligt de riktlinjer som Mäklarförbundet tagit fram för flyttstädningar.
Något som många upplever är en extra trygghet att känna till.

14 dagars garanti med Flyttstädning Sickla

Utöver det erbjuder Flyttstädning Sickla även en nöjd kund garanti som gäller i 14 dagar från det att arbetet slutförts.
Skulle man då upptäcka en brist i det arbete vi har gjort, åtgärdar vi den snabbt och utan extra kostnad för kunden. Vilket de allra flesta känner är en stor säkerhet.

Det är även utöver våra låga priser från 15 kronor per kvadratmeter som de allra flesta av våra kunder har gjort sitt val efter.
Detta för att vi på Flyttstädning Sickla är måna om att våra kunder ska vara nöjda med det arbete vi utför.

Anlita Flyttstädning Sickla

Något som vi känner att vi lyckats med då vi alltid efterlämnar en nöjd kund när vi är klara med arbetet.
För att underlätta ännu mer för våra kunder har vi inte heller några dolda kostnader eller avgifter i de priser vi erbjuder och det ingår alltid fönsterputs i det arbete vi utför.

När man vill anlita Flyttstädning Sickla kan man göra det genom att använda sig av vårt smidiga kontaktformulär som återfinns här på vår hemsida.
Sedan kommer vi gemensamt överens om en dag och tid som passar.

Om Sickla där vi utför din flyttstädning

Sickla är ett område som är beläget på den västra delen av Sicklaön i Nacka och Stockholms kommuner.
Ett område som är känt framförallt för dess stora köpcentrum som uppfyller alla behov även den mest inbitna shopparen kan ha på ett köpcentrum.

Något som även gjort att Sickla har blivit ett väldigt populärt område att flytta till då det verkligen finns allt man kan tänkas behöva.
Kommunikationerna är utmärkta med både tvärbana och bussar men det finns även planer att förlänga tunnelbanan ut till Sickla.

Sickla, ett bra ställe att bo på

Det arbetet beräknas vara klart omkring 2025 och även om det inte påverkar området just nu kan det göra det i framtiden.
För utan tunnelbanan finns det fortfarande inte riktigt lika bra kommunikation som det finns på andra orter.

Dock med hjälp av både tvärbanan och bussar kan man enkelt och snabbt ta sig till en station i närområdet.
Man kan även ta sig till en pendeltågsstation om det skulle krävas och det gör att trots att dessa färdmedel inte finns på plats i Sickla går det att enkelt ta sig till sådana.

Något som gjort Sickla till en bra och trevlig ort att bo i.