Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Sockenplan | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Sockenplan

Att lämna sitt hem och flytta ifrån sitt område är sällan enkelt och det kräver oftast mycket tid och planering men också mycket arbetet.
Något man kan göra för att underlätta sitt liv är att anlita Flyttstädning Sockenplan för att enkelt och snabbt kunna undvika att man själv ska behöva utföra flyttstädningen.

För många känner inte till att en flyttstädning kan ta väldigt lång tid om man är oerfaren och för en del kan det ta upp till flera dagar innan allt är klart.
Anlitar man istället en professionell städfirma får man arbetet utfört på några timmar istället och väljer man då Flyttstädning Sockenplan får man också ett av de lägsta priserna på marknaden, från 15 kr / kvm.

Anlita Flyttstädning Sockenplan

Det finns ytterst få som egentligen vill spendera sin tid och energi efter att man har flyttat ut allt på att flyttstädningen när man istället kan lägga ner sin tid och energi på att få sitt nya hem iordning.

Anlitar man oss på Flyttstädning Sockenplan får man alltid en flyttstädning som följer riktlinjerna från Mäklarsamfundet och det ingår alltid fönsterputs i priset.
Som en extra trygghet både för våra kunder och för oss erbjuder vi även alltid en 14 dagars nöjd kund garanti efter en utförd flyttstädning.

Anlita Flyttstädning Sockenplan

Det innebär att om man hittar en brist eller ett misstag i vårt arbete, åtgärdas den omedelbart och utan extra kostnad för kunden.
Det är inte bara en extra trygghet för våra kunder utan gör det också möjligt för oss att hitta brister i det arbete vi utför och se till att alla kunder är nöjda.

Flyttstädning Sockenplan arbetar nämligen efter ledorden att aldrig efterlämna en kund som inte är nöjd och det har vi hittills inte gjort.
För att boka in en flyttstädning av oss kan man använda sig av vårt smidiga och enkla kontaktformulär och tillsammans kommer vi att komma överens om en dag och tid som passar.

Om Sockenplan där vi utför din flyttstädning

Sockenplan ligger i stadsdelen Enskedefältet i Söderort och då även Stockholms kommun och området ligger väldigt nära tunnelbanestationen med samma namn.
Det finns gott om små butiker för de som bor vid Sockenplan och när det gäller matvarubutiker är det framförallt BEA som erbjuder ett stort utbud för vardagliga behov.

När det dock gäller större butiker och shoppingcenter får man nöja sig med att sådana inte finns vid Sockenplan utan man måste istället ta sig in mot innerstan för att hitta sådana.

Något som inte allt känner är något större problem då det finns utmärkta kommunikationsmöjligheter om man bor vid Sockenplan då det som sagt både finns tunnelbana och bussar att använda sig av.

Natur i Sockenplan

För den som bor vid Sockenplan finns det flera närliggande grönområden man kan ta sig till och då både Margaretaparken men även Enskedehöjden.
Vilket är något som gör att de som bor vid Sockenplan enkelt och utan problem kan ta sig ut och se grönska på sommaren och då även få en möjlighet att lämna storstadslivet bakom sig en liten stund.

Man lämnar sällan Sockenplan om man väl har bosatt sig där och den vanligaste anledningen brukar vara att man behöver ett större eller mindre boende.