Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Stora Mossen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Stora Mossen

När man ska flytta är det många delmoment som måste göras innan man kan känna att allt är klart.
Man ska packa ihop, införskaffa material och hyra flyttbil och om man behöver hjälp kanske även anlita en flyttfirma.

Efter att man tömt hela sitt forna hem på saker och ting måste man även flyttstäda, något som många underskattar vilken tid som det faktiskt tar för att utföra en sådan.
Det är inte som många tror ett arbete som inte kräver många timmar utan istället är det ett arbete som kan ta flera dagar att slutföra för den oerfarna.

Anlitar man då Flyttstädning Stora mossen får man en professionell flyttstädning till ett lågt och fast pris som börjar från 15 kronor per kvadratmeter.
I det priset ingår allt som måste göras och då även fönsterputs.

Anlita Flyttstädning Stora Mossen

Flyttstädning Stora mossen utför även alla flyttstädningar i enlighet med de riktlinjer som Mäklarförbundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.
Något som görs för att säkerhetsställa att samtliga kunder hos Flyttstädning Stora mossen faktiskt är nöjda med arbetet i slutändan.

Utöver allt detta får man alltid en 14 dagars garanti när man anlitar Flyttstädning Stora mossen för att utföra en flyttstädning i ens hem.
Upptäcker man då en brist i det arbete som utförts, åtgärdas bristen snabbt och utan någon extra kostnad för kunden.

Anlita Flyttstädning Stora Mossen

Vilket ytterst få andra städfirmor erbjuder sina kunder.
De som sedan tidigare har anlitat Flyttstädning Stora mossen kan vittna om vilken trygghet det faktiskt innebär att ha en garanti, även om det är ovanligt att den måste användas.

För man vet då att man alltid i slutändan kommer vara nöjd med det arbete som utförts.
För att boka in och anlita Flyttstädning Stora mossen kan man enkelt använda sig av kontaktformuläret som finns på hemsidan.

Tillsammans kommer vi sedan överens om en dag och en tid som passar för att utföra flyttstädningen.

Om Stora Mossen där vi utför din flyttstädning

Stora mossen är en stadsdel inom Bromma stadsdelsområde och ligger i Västerort i Stockholms kommun.
Området har likt många andra områden i Stockholms kommun utmärkta kommunikationer då det både finns tunnelbana och bussar att använda sig av.

Något som också gör att de som bor i Stora mossen enkelt och snabbt kan ta sig till valfri ort i Stockholms län utan svårigheter.
Något som framförallt gynnar de som bor i Stora mossen men som arbetar på en helt annan ort då det sparar en massa tid i resväg.

Natur i Stora Mossen

När det gäller grönområden är det tyvärr inget som finns i Stora mossen men det finns gott om sådana i närområdet.
Samma gäller för sjöar som det inte finns några i Stora mossen men som det finns både inom gångavstånd och med hjälp av lokaltrafiken.

Vilket gör att de boende enkelt och snabbt kan ta sig både till flera stora och fina grönområden men även till flera sjöar.
Framförallt är detta något positivt under de vackra sommardagarna då man inte vill spendera all sin tid i en urban miljö utan istället vill göra det i vacker natur.