Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Svedmyra | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Svedmyra

När man måste flytta ifrån sitt hem är det mycket att tänka på men det finns en sak vi på Flyttstädning Svedmyra kan hjälpa till med och det är flyttstädningen.
För det är ett moment som många missbedömer något otroligt när det handlar om att planera sin flytt när det framförallt gäller tidsåtgången.

Många tror nämligen att den är enklare än vad den egentligen är och det leder till att man tror att det inte kommer ta speciellt lång tid.
Sanningen är dock att det vanligtvis kan ta en oerfaren flera dagar innan en flyttstädning är helt klar och man har allt redo för de som ska flytta in efter man själv flyttat ut.

Anlita Flyttstädning Svedmyra

Anlitar man då Flyttstädning Svedmyra kan man istället spendera dem dagarna med att göra iordning sitt nya hem istället och slippa lägga ner tid och energi på en flyttstädning.
Den främsta fördelen med att anlita Flyttstädning Svedmyra är att man alltid får en flyttstädning utförd enligt riktlinjerna från Mäklarsamfundet och till ett lågt pris från 15 kr / kvm.

I priser ingår det allt som måste utföras under en flyttstädning och då även fönsterputs och för att garantera nöjdheten hos våra kunder erbjuder vi även en nöjd kund garanti under 14 dagar.
Skulle man då efter att arbetet är avklarat upptäcka en brist, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för kunden.

Anlita Flyttstädning Svedmyra

Många av de som valt Flyttstädning Svedmyra har vittnat om att trots att det är ytterst sällan som garantin använts ändå varit en stor del av varför man valde oss.
För det finns alltid en trygghet i att känna att man alltid kommer vara nöjd med slutresultatet och är man inte det, kommer vår personal tillbaka och ser till att du i slutändan är nöjd.

Det är även de ledorden som vi arbetar efter att alltid efterlämna en nöjd kund och inte en missnöjd sådan.

Om Svedmyra där vi utför din flyttstädning

I Farsta distrikt ligger stadsdelen Svedmyra som erbjuder de som bor i området allt de kan tänkas behöva i form av både butiker och lokaltrafik.
Lokaltrafiken består av både tunnelbana och bussar som gör att man enkelt och utan några större problem kan nå den plats man behöver ta sig till inom Stockholms län.

För med hjälp av tunnelbanan kan man nå på tvärbana och pendeltåg vid behov och restiden in till de mer centrala delarna av Stockholms är inte lång.
Det finns även ett flertal grönområden man kan ta sig till om man är bosatt i Svedmyra även om det finns ytterst få som ligger precis i området.

Natur i Svedmyra

Något som dock inte kräver några längre strapatser då det finns flera alternativ att välja mellan inom gångavstånd.
Något som gör att människor med små barn har en plats att spendera en dag utomhus utan att behöva oroa sig över biltrafik eller annat liknande.

För bor man i Svedmyra är man generellt sett väldigt nöjd med sin ort och det gör även att ytterst få faktiskt väljer att lämna orten.
Gör man det beror det istället på att man behöver ett större eller mindre boende.