Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Täby | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Täby

Då var det dags att flytta och om man inte har gjort det på länge kan det vara bra att gå igenom allt som måste göras innan det är dags att börja packa ihop allt.

För framförallt flyttstädningen är något som många missar att planera in och för att undvika stressen som det medför kan man istället anlita Flyttstädning Täby för att utföra den.
Om man gör det får man en flyttstädning utförd till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm och där fönsterputs alltid ingår i priset.

Något som man utöver det får är att alla flyttstädningar alltid följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädningar.
Man får även en garanti på 14 dagar efter att arbetet har utförts och det är en nöjd kund garanti som gör att man i slutändan alltid kommer vara nöjd med det utförda arbetet.

Anlita Flytttädning Täby

Skulle man mot förmodan upptäcka en brist i det arbete vi har utfört, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad.
Flyttstädning Täby tror även på en öppenhet kring prissättningar och därför finns det inte heller några dolda kostnader eller avgifter i det pris vi erbjuder våra kunder.

Vilket gör att man alltid vet precis hur mycket arbetet kommer att kosta och då vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer vet man även hur slutresultatet kommer att bli.
Garantin kom till för att vi på Flyttstädning Täby vill att våra kunder alltid ska vara nöjda och det är även våra ledord som vi arbetar efter, att alltid lämna en nöjd kund bakom oss när arbetet är klart.

Anlita Flyttstädning Täby

För det fungerar nämligen åt båda hållen, vi får ett verktyg att använda för att avgöra om våra kunder är nöjda och hur vi kan bli bättre på vårt arbete.
Kunden däremot får en säkerhet att han eller hon alltid kommer vara nöjd med slutresultatet.

För att boka in oss på Flyttstädning Täby kan man använda sig av vårt smidiga kontaktformulär och gemensamt kommer vi sedan överens om en dag och tid som passar.

Om Täby där vi utför din flyttstädning

Täby kommun ligger inom Stockholms län och har två stora sjöar inom räckhåll för de som bor i kommunen samtidigt som det också finns gott om grönområden i närheten.
En vacker kommun som är väldigt naturnära samtidigt som det fortfarande inte är långt ifrån de mer centrala delarna av Stockholm.

För de boende finns det utmärkta kommunikationer i form av både bussar och Roslagsbanan som man kan använda sig av.
Vilket även gör att det inte är svårt att nå de mer centrala delarna av Stockholm om det skulle behövas på grund av pendling till arbetet eller för att handla något speciellt.

Natur i Täby

För i Täby finns det mesta man kan tänkas behöva och kommunen har ett stort köpcentrum som uppfyller de flesta behoven man kan tänkas ha.
Vardagliga behov som mataffärer och annat liknande är inga svårigheter och samma sak gäller för restauranger, barer och kaféer som det finns ett flertal av i Täby.

De som bor i kommunen är generellt sett väldigt nöjda med området och lämnar vanligtvis enbart på grund av ett behov av ett större eller mindre boende.