Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Täljö | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Täljö

Flytten är i full gång men man kommer på att man har glömt bort att planera in flyttstädningen, då kan man enkelt anlita Flyttstädning Täljö istället.
Då får man en flyttstädning utförd till ett pris från 15 kr / kvm och som alltid utförs i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer.

Anlitar man Flyttstädning Täljö får man utöver de väldigt låga priserna även en 14 dagars nöjd kund garanti.
Det innebär att skulle man som kund upptäcka en brist i vårt arbete, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad.

Anlita Flyttstädning Täljö

Något som innebär en stor trygghet för de kunder som har valt att anlita oss på Flyttstädning Täljö och är en av de största anledningarna till att man har valt just oss för sin flyttstädning.
För när man väl håller på att flytta inser man relativt fort att en flyttstädning tar mycket längre tid än man från första början trodde.

En oerfaren kan behöva spendera flera dagar på att utföra en flyttstädning för att den ska bli korrekt utförd medans det för oss vanligtvis enbart tar några timmar.
Om man själv utför flyttstädningen och slarvar leder det oftast till att man i slutändan får betala en hög räkning trots att man redan gjort en del av arbetet redan.

Anlita Flyttstädning Täljö

För ens tidigare hyresvärd eller de nya ägarna kommer att behöva göra om arbetet om man har slarvat med sin flyttstädning.
Därför ska man alltid vända sig direkt till oss på Flyttstädning Täljö för att undvika framtida problem och större kostnader.

Genom att använda sig av vårt smidiga kontaktformulär kan man enkelt boka in oss för en flyttstädning.
Sedan kommer vi tillsammans överens om ett datum och en tid som passar för när vi kan utföra flyttstädningen.
När den dagen väl kommer då flyttstädningen ska utföras släpper man bara in vår personal och resten av arbetet sköter vi.

Om Täljö där vi utför din flyttstädning

Täljö är en tätort som ligger i Österåkers kommun och ligger precis vid Östersjöns vackra vågor och för de som bor på rätt ställe kan det innebära en fantastisk utsikt.
Orten är inte speciellt stor och det är inte många som bor i Täljö men trots det är de allra flesta av de boende i området väldigt nöjda med den service de får.

Det finns egentligen inga affärer, butiker eller annat inom själva orten utan man får istället ta sig in till Åkersberga som ligger en station bort.
De som bor i Täljö har en station för Roslagsbanan och det innebär att man snabbt och smidigt kan ta sig precis vart man vill inom Stockholms län.

Natur i Täljö

Det kan dock krävas ett eller flera byten beroende på vart man vill ta sig och för den som arbetar på en avlägsen ort kan det innebära att det blir en relativ lång restid.
Täljö är omgiven likt många andra orter i området av skog och natur, något som är väldigt uppskattat av de boende då det kan innebära ett mer aktivt liv i skog och mark.
Något som även leder till att många känner att de gärna vill bo kvar i det här området.