Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Tallkrogen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Tallkrogen

När man ska flytta är det ett moment som de allra flesta glömmer bort att planera för och det är flyttstädningen och den kan utföras av Flyttstädning Tallkrogen.
Då får man en flyttstädning utförd enligt Mäklarsamfundets riktlinjer till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm och där fönsterputs alltid ingår i priset.

Genom att anlita Flyttstädning Tallkrogen får man en flyttstädning som utförs enligt alla konstens regler och man får även en referensram för hur arbetet ska utföras då man vet att det är riktlinjerna från Mäklarsamfundet som följs.

När man anlitar Flyttstädning Tallkrogen är det också en fråga om att man får ett av de lägsta priserna på marknaden för flyttstädningar.
Vilket kommer av att vi alltid planerar både våra resor och vårt arbete för att nå maximal effektivitet.

Anlita Flyttstädning Tallkrogen

Målet när vi utför en flyttstädning är att efterlämna en nöjd kund och det är även de ledord vi arbetar efter.
För vi är dedikerade med vårt arbete och måna om att alla våra kunder ska vara nöjda och belåtna med det arbete vi utför åt dem.

Därför har vi även infört en 14 dagars nöjd kund garanti för samtliga våra flyttstädningar.
Upptäcker man efter att arbetet är utfört att det finns en brist eller ett misstag kommer den att åtgärdas omedelbart och utan extra kostnad för kunden.

Anlita Flyttstädning Tallkrogen

Det gör att vi kan säkerhetsställa att alla våra kunder är nöjda och på det sättet får vi även en indikation på om vi gör ett bra arbete och vad vi behöver bli bättre på.
Något som dock våra tidigare kunder kan vittna om är att det är ytterst sällan som vår garanti behövs användas då vi gör rätt redan från första början.

Vill man boka in Flyttstädning Tallkrogen kan man använda sig av vårt smidiga kontaktformulär och sedan kommer vi gemensamt överens om en dag och tid som passar för flyttstädningen.

Om Tallkrogen där vi utför din flyttstädning

Tallkrogen är en stadsdel inom Söderort i Stockholms kommun och området hörde en gång i tiden till Östberga gård.

Tallkrogen ligger väldigt nära världsarvet Skogskyrkogården och det innebär att man som boende i området har nära till ett världsunikt grönområde.
Även om många trots det väljer att inte besöka området på grund av att det är en kyrkogård har man då missat något som gjort att det som sagt blivit ett världsarv.

För de som bor i området finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter då det både finns tunnelbana och bussar att använda sig av.
Behöver man istället pendeltåg eller tvärbana kan man med hjälp av tunnelbanan snabbt och enkelt ta sig till sådana stationer som finns inom räckhåll.

Natur i Tallkrogen

Det gör att man som boende i Tallkrogen kan ta sig vart som helst inom Stockholms län utan att det är alltför lång restid, något som framförallt är fördelaktigt för den som arbetar på en annan ort.

När det gäller andra grönområden än Skogskyrkogården finns det inte många andra alternativ och det gäller även sjöar och vattendrag som inte finns inom gångavstånd från Tallkrogen.
Som boende i området är man trots det väldigt nöjd med det som finns i närområdet.