Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Thorildsplan | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Thorildsplan

Ens hem är ens borg är ett uttryck som nog många kan hålla med om.
Dock kommer det tillfällen i livet då man måste lämna tryggheten och flytta.

Även om det snart innebär att ens nya hem är ens borg, är det en lång väg tills dess.
Först måste man packa ihop allt man äger, ta isär möbler och flytta över varenda pinal man äger.
Sedan kommer flyttstädningen som också måste göras för att allt ska bli rätt.

När många planerar in sin flyttstädning, tänker de inte på att det är ett relativt omfattande jobb som kräver rätt mycket tid och energi.
Något som man sedan märker när man inte hinner bli klar innan lägenheten eller huset ska lämnas över till de som ska flytta in.

Anlita Flyttstädning Thorildsplan

Istället för att stressa och känna en massa press kan man anlita Flyttstädning Thorildsplan för att utföra flyttstädningen.
Då får man en flyttstädning utförd till ett lågt och fast pris som börjar från 15 kronor per kvadratmeter.

När man anlitar Flyttstädning Thorildsplan får man också en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarförbundet tagit fram.
Skulle man trots detta vara missnöjd med arbetet som utförts finns det även en 14 dagars garanti när man anlitar Flyttstädning Thorildsplan.

Det innebär att om man efter utfört arbete finner en brist eller ett misstag, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för kunden.
För Flyttstädning Thorildsplan är måna om sina kunder och dedikerade att alltid efterlämna sig nöjda kunder, dedikerade nog att erbjuda denna garanti.

Anlita Flyttstädning Thorildsplan

Något som också innebär att man som kund hos Flyttstädning Thorildsplan alltid vet att man kommer vara nöjd med slutresultatet och att man aldrig behöver oroa sig över det.
För det är enligt ledorden att aldrig lämna en kund som inte är nöjd bakom sig som arbetet utförs.

Att anlita oss är inte heller svårt utan man använder sig vårt kontaktformulär och gemensamt kommer vi överens om en dag och tid som passar.

Om Thorildsplan där vi utför din flyttstädning

Thorildsplan är både en park, ett område men även en tunnelbanestation på den nordvästra sidan av ön Kungsholmen.
Ett område som erbjuder alla sina boende fantastiska kommunikationsmöjligheter i form av både tunnelbana och buss men även grönområden och mycket annat.

Det finns ytterst få saker och ting som man kan tänkas behöva som man inte kan hitta vid Thorildsplan och det gäller både shoppingmöjligheter och affärer för vardagliga behov.
Något som också lett till att de boende vid Thorildsplan generellt sett är väldigt nöjda med sitt område.

Natur i Thorildsplan

För vem hade inte varit nöjd med att bo på en av de vackraste öarna och områdena som finns i hela Stockholms kommun och där man alltid enkelt och snabbt kan nå de mer centrala delarna av Stockholm.

Det är nämligen precis vad Thorildsplan erbjuder och även om man är mer intresserad av grönska än butiker finns det flera grönområden i närheten.
Man kan dessutom som boende, när som helst gå och titta ut över vattnet och uppleva en utsikt som inte många andra orter inom Stockholms län har att erbjuda.