Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Tibble | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Tibble

Att lämna det hemmet man hållit kärt under kanske ett flertal år är inte alltid enkelt utan känns oftast väldigt tufft även om det finns en bra anledning till varför man flyttar.
För att bespara sig själv en massa onödigt arbete kan man då anlita Flyttstädning Tibble för att utföra flyttstädningen.

När man anlitar Flyttstädning Tibble får man nämligen en flyttstädning utfört till ett lågt och fast pris från 15 kr / kvm och då ingår alltid fönsterputs.
Flyttstädning Tibble anser även att prissättningen alltid ska vara förenad med både öppenhet och transparens och det har lett till att det inte finns några som helst dolda avgifter eller kostnader.

Anlita Flyttstädning Tibble

Något som också gör det enkelt att redan från början känna till precis hur mycket arbetet kommer att kosta och vad som inkluderas i det priset.
När man anlitar Flyttstädning Tibble får man även en flyttstädning utförd i enlighet med de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som ska gälla för flyttstädningar.

Vilket för många innebär en extra säkerhet men det finns även en 14 dagars nöjd kund garanti som ingår i varje flyttstädning som vi utför.
Det innebär att om man hittar en brist eller ett misstag i det arbete vi har utfört, kommer den åtgärdas omedelbart och utan några som helst kostnader.

Anlita Flyttstädning Tibble

Vilket för många kan ses som en extra stor fördel och även vara ett sätt att alltid vara säker på att slutresultatet av arbetet kommer att godkännas.

Garantin är även dubbelsidig då den både hjälper våra kunder att känna sig säkra med vilket resultat som de kommer att få efter en utförd flyttstädning men det hjälper även oss att vara säkra på att samtliga våra kunder är nöjda med den flyttstädning vi utfört.
För att anlita Flyttstädning Tibble kan man använda sig av vårt smidiga och enkla kontaktformulär som finns här på vår hemsida.

Om Tibble där vi utför din flyttstädning

Tibble är en stadsdel centralt beläget i Täby kommun och som ingår i Stockholms län och området är litet och ligger väldigt nära Täby centrum.
Med sitt centrala läge har man som boende i Tibble en utmärkt kollektivtrafik med både Roslagsbanan och ett flertal olika busslinjer.

Något som gör att man enkelt kan ta sig till och från Tibble om man som exempel arbetar på en helt annan ort.
Nackdelen med att bo centralt i en större kommun är att man inte får samma naturnärhet som om man bott lite utanför själva centrum och det gäller även för Tibble.

Natur i Tibble

Trots det finns det flera grönområden man kan ta sig till och som ligger inom gångavstånd från området.

Vilket nog för det stora flertalet kan ses som att dessa räcker för de mer vardagliga behoven man kan ha av grönska och natur och skulle man vilja ta sig till ett annat grönområde finns det alltid kollektivtrafiken att använda sig av.

Generellt är man som boende i Tibble väldigt nöjd med den samhällsservice som man får och då både från kommunalt håll men även från de lokala företagen och det som de erbjuder.