11 anledningar att anlita oss: Läs här!

-50% rutavdrag på fakturan & Vi sköter ansökan till skatteverket.
-Vi ger dig hela 14 dagars garanti
-Fönsterputs ingår i priset

Priser på flytthjälp: Se här!

Flyttstädnings Tips


Vid en flytt ska en städning utföras

Du som ägare är ansvarig för att flyttstädningen sker på korrekt sätt.
En städning vid flytt innebär betydligt mycket mer ingående städning än vid en vanlig veckostädning och kan därför ta minst lika lång tid som själva flytten.

Många anlitar oss som städfirma att utföra städningen för att själva kunna koncentrera sig på andra viktiga saker som jobb eller själva flytten.
Många med barn kan även ha svårt att få till det med barnvakt och liknande och anlitar därför en flyttfirma och en städfirma för att kunna ägna mer tid åt barnen.

Rutavdraget har underlättat avsevärt för många familjer och ensamstående att kunna anlita ett företag vid både flytt och städning. Även visningsstädningen är avdragsgillt på och kan underlätta flyttstädningen avsevärt om den är utförd noggrant.

Flytt och städning gör vissa var och vartannat år vilket gör att vissa har riktigt bra koll på vad som krävs av en städning vid flytt. Andra har mindre bra koll men våran checklista säger en hel del om vad som ska städas vid en flyttstädning.

Har du mindre bra koll eller dåligt med tid rekommenderar vi dig starkt att boka en flyttstädning och få 50% Rutavdrag direkt på fakturan.
Du slipper då hamna i den situationen att den nyinflyttade inte är nöjd med städningen, anlitar en firma som du sen ändå får betala för i slutändan.

Du har då fått lägga ner både tid och kraft på att städa och sedan får du även betala för allt en gång till.
Gör som alla våra andra kunder och boka en flyttstädning i Stockholm via vårat bokningsformulär, vi återkommer snarast möjligt (alltid inom 24 timmar).

5 dec 2016