Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Tullinge | Fast pris och Garanti | Boka nu

Boka Flyttstädning Stockholm  Flyttstädning Stockholm GarantiFlyttstädnings Checklista

Är du i behov av en ordentlig flyttstädning?

Vårat mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt!
"Vi på Flyttstädning Stockholm arbetar alltid efter mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!"

Förutom priset som är från 15Kr/kvm har du 10 andra anledningar att anlita oss!

Gör som alla våra andra kunder, boka online nu!

 

Flyttstädning Tullinge

Då var det äntligen dags att anlita Flyttstädning Tullinge efter alla förberedelser och det hårda arbete som det innebär att packa ihop sitt hem.
Det är lätt att för sent komma på att man måste flyttstäda sin lägenhet eller sitt hus och inser att man vare sig har tid eller ork över.

Gör då inte som många andra väljer att göra, nämligen att överlåta det till hyresvärden eller de nya ägarna.
Det kan nämligen bli väldigt kostsamt i slutändan.
Istället kan man anlita oss på Flyttstädning Tullinge som utför din flyttstädning till ett pressat och fast pris.
Våra priser är från 15kr per kvadratmeter och fönsterputs ingår i priset.

Genom att noggrant och effektivt planera våra resor och vårt arbete har vi en möjlighet att pressa priserna mer än många andra kan.
Detta utan att påverka kvaliteten på vårt arbete och som en extra trygghet kan det vara bra att känna till att vi följer de riktlinjer Mäklarförbundet satt upp när det gäller flytstädningar.

Anlita Flyttstädning Tullinge

Vi är även säkra på att du kommer vara nöjd med vårt arbete, säkra nog att erbjuda alla våra kunder en 14 dagars nöjd kund garanti.
Skulle du då upptäcka en brist i vår flyttstädning Tullinge åtgärdar vi den inom en rimlig tid och utan någon som helst extra kostnad.

En flyttstädning Tullinge är likt alla tjänster vi erbjuder, ett arbete vi tar på största allvar och vi är nöjda och glada över de nöjda kunder som tidigare har valt att anlita oss.
Genom att kontakta oss med hjälp av vårt kontaktformulär, kan du boka in en tid och dag som passar för en flyttstädning Tullinge.
Det enda arbete du sedan har kvar är att släppa in Flyttstädning Tullinges personal på den dagen och tiden som vi kommit överens om.

Boka in Flyttstädning Tullinge idag.

Om Tullinge där vi utför flyttstädningen

Tullinge ligger i Botkyrka kommun mitt i mellan Tumba och Flemingsberg.
Kommundelen har över 18 000 invånare och det har bott människor här sedan flera hundra år tillbaka.
Det finns även två fornborgar från Vikingatiden som gör att det eventuellt har bott människor i Tullinge i strax över 1000 år men man vet inte om det var fasta bostäder eller inte.

För de boende i Tullinge finns det utmärkta kommunikationer att ta sig in till centrala Stockholm eller till både Tumba och Flemingsberg med pendeltåget.
Det finns även flera olika busslinjer och rent generellt sett är kommunikationerna till och från Tullinge utmärkta.

Natur i Tullinge

I närområdet finns det gott om grönområden och trots att det ligger en bit ifrån centrala Stockholm finns det även gott om butiker, restauranger och annat att ta sig till.
För den som dock behöver lite mer än det som finns på plats, tar det inte lång tid att ta sig in till innerstan med hjälp av pendeltåget.

Boende i Tullinge kan känna sig nöjda och stolta över att de har sådana goda kommunikationer och de som flyttar ifrån Tullinge gör det likt boende på andra platser inom Stockholms län på grund av bostadsbristen.