Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Tunagård | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Tunagård

När man lämnar sitt hem och den ort man bott i för att flytta någon annanstans, finns Flyttstädning Tunagård för att hjälpa till med flyttstädningen.
Det finns nämligen få moment under en flytt som är lika dåligt planerade rent tidsmässigt som flyttstädningar.

Många tror nämligen att det går väldigt fort och inte krävs vare sig speciellt mycket tid eller energi för att utföra en flyttstädning på ett ordentligt sätt.
Något som dock inte stämmer då det både kräver mycket energi och framförallt en massa tid för att den ska utföras på ett korrekt sätt.

Därför är det väldigt vanligt att man istället slarvar med flyttstädningen då tiden helt enkelt inte räckte till för att slutföra flyttstädningen.
Det brukar även leda till att det i slutändan kan bli väldigt dyrt om man inte gör den ordentligt.

Anlita Flyttstädning Tunagård

Anlitar man istället Flyttstädning Tunagård får man en flyttstädning utförd till ett lågt pris från 15 kr / kvm och där fönsterputs alltid ingår.
Man får även en flyttstädning som följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädningar och en 14 dagars nöjd kund garanti.

För Flyttstädning Tunagård vill att samtliga kunder ska vara nöjda och belåtna med arbetet som utförts hos dem och är även dedikerade att alltid utföra bästa möjliga arbete.
Skulle man då efter utförd flyttstädning upptäcka en brist, åtgärdas den fort och utan extra kostnad.

Anlita Flyttstädning Tunagård

Det gör att både kunden och vi får en trygghet då vi både kan vara säkra på att kunden är nöjd.
Vilket även är de ledord vi på Flyttstädning Tunagård arbetar efter, att aldrig efterlämna en kund som inte är nöjd med arbetet.

För att komma i kontakt med Flyttstädning Tunagård kan man enkelt använda sig av vårt smidiga kontaktformulär som finns här på hemsidan.
Sedan kommer vi tillsammans överens om en dag och en tid som passar för när vi kan utföra flyttstädningen.
På utsatt dag och tid släpper man sedan in vår personal och resten av arbetet sköter vi.

Om Tunagård där vi utför din flyttstädning

Tunagård ligger i Österskär i Österåkers kommun och namnet kommer från en gammal herrgård som troligtvis ägts av både den ena och andra adelsätten.
Ett område som inte är speciellt stort men som ligger precis vid både Österskär men det är inte heller speciellt långt ifrån Åkersberga.

Något som innebär att man alltid har tillgång till ypperliga kommunikationer då det både finns Roslagsbanan och en mängd olika busslinjer som man kan använda sig av.
Vill man ta sig in till de mer centrala delarna av Stockholm är det inget svårt då Roslagsbanan tar en hela vägen fram och med en relativt kort restid.

Natur i Tunagård

Tunagård har inte många grönområden att erbjuda sina boende men det är aldrig långt ifrån en skog i den här kommunen och det gäller också om man vill besöka en sjö.

Tunagård har inte långt till Östersjön och det innebär att man tillsammans med möjligheten att nå en sjö alltid har en plats att både bada och svalka sig på om man skulle behöva det under de varma sommardagarna som ibland inträffar.