Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Vallentuna | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Vallentuna

Att lämna sitt hem är aldrig en enkel sak att göra även om man verkligen måste på grund av olika omständigheter och det är även något som både tar tid och energi.
För att minska tids- och energiåtgången kan man istället anlita Flyttstädning Vallentuna för att utföra flyttstädningen och genom det få mer tid över till att få sitt nya hem iordningställt.

Något som ofta kan ta längre tid än vad själva flytten tog och är inte helt enkelt att lyckas med utan att man lägger ned den tiden och energin som krävs.

För när man anlitar Flyttstädning Vallentuna får man en flyttstädning utförd i enlighet med de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram och som garanterar att flyttstädningen får godkänt av både ens hyresvärd och de nya ägarna.

Anlita Flyttstädning Vallentuna

Man får utöver det även en 14 dagars nöjd kund garanti som gäller efter varje slutförd flyttstädning och innebär att om en brist upptäckts, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för kunden.

Vilket för många innebär en extra säkerhet även om det inte är vanligt att någon av våra kunder har varit tvungna att använda sig av den.
Flyttstädningen är det momenten som de allra flesta väljer att slarva med och många hoppar över att ens försöka sig på att utföra den.

Anlita Flyttstädning Vallentuna

Något som leder till stora kostnader efteråt då en flyttstädning då utförs av antingen hyresvärden eller de nya ägarna.
Vilket sällan innebär att man får samma låga pris som om man anlitar Flyttstädning Vallentuna där priser är från 15 kr / kvm och där fönsterputs alltid ingår i priset.

Vill man då redan nu boka in Flyttstädning Vallentuna för att utföra en flyttstädning kan man använda sig av vårt smidiga kontaktformulär som finns på hemsidan.
Sedan kommer vi gemensamt att komma överens om en dag och tid som passar för när vi kan utföra flyttstädningen.

Om Vallentuna där vi utför din flyttstädning

Vallentuna är en tätort som framförallt ligger i Vallentuna kommun i Stockholms län och har ett fantastiskt läge som omfattar stora skogsområden men även ett flertal stora sjöar.

Det gör att man som boende i Vallentuna enkelt och med minimala problem kan leva ett väldigt aktivt fritidsliv i skog och mark om man känner för det.
Trots att Vallentuna ligger en bit utanför de mer centrala delarna av Stockholm finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av både bussar och roslagsbanan.

Natur i Vallentuna

Det gör att man enkelt från Vallentuna kan ta sig till valfri plats eller ort inom hela Stockholms län utan att det behöver vara speciellt långt för att nå platsen där man måste byta färdmedel.
Den som behöver ta sig in de mer centrala delarna kan enkelt använda sig av roslagsbanan för detta.

De som är bosatta i Vallentuna är generellt sett väldigt nöjda med sitt område och det gör att många även väljer att bo kvar i området under hela sitt liv.
Väljer man dock att flytta ifrån området beror det generellt sett på att man behöver ett större eller mindre boende eller att man vill komma närmare resten av sin familj.