Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Västertorp | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Västertorp

Flyttstädningen är något som de allra flesta känner till att den måste göras men är också den biten av en flytt som de flesta slarvar med.
Det finns helt enkelt sällan vare sig tid eller ork över att utföra en flyttstädning när man är klar med allt det andra.

Då kan man istället anlita Flyttstädning Västertorp för att se till att flyttstädningen blir utförd på ett korrekt sätt.
För när man anlitar Flyttstädning Västertorp får man flyttstädningen utförd på det sätt som Mäklarförbundets riktlinjer säger att den ska utföras på.

Anlita Flyttstädning Västertorp

Något som ger en referensram på vad man kan förvänta sig av det arbete vi utför.
Utöver det är vi även väldigt måna om att uppfylla våra ledord, som är att alltid lämna en nöjd kund bakom oss när arbetet är över.

Det har lett till att vi erbjuder en 14 dagars nöjd kund garanti på samtliga våra flyttstädningar.
Skulle man då upptäcka en brist eller ett misstag i den flyttstädning vi utfört, kommer vi snabbt att åtgärda den utan någon extra kostnad.

Flyttstädning Västertorp erbjuder dessutom några av de lägsta priserna på marknaden för flyttstädningar, som börjar från 15 kronor per kvadratmeter.
I våra priser ingår verkligen allt som behövs göras under en flyttstädning och då även fönsterputs. Något som många annars väljer att inte inkludera i priset.

Anlita Flyttstädning Västertorp

Flyttstädning Västertorp är enkla att boka in och det krävs enbart att man använder sig av vårt smidiga kontaktformulär.
Därefter kommer vi gemensamt överens om en dag och tid som passar för när vi ska utföra flyttstädningen.

En grundregel är att det alltid är bättre att boka in ett besök från oss, när man vet att man behöver en flyttstädning utförd.
På det sättet kommer man vara säker på att vi har tid den dagen och tiden som passar just dig.

När väl den utsatta dagen och tiden kommer släpper man in vår personal som utför flyttstädningen.

Om Västertorp där vi utför din flyttstädning

Västertorp ligger i Hägersten-Liljeholmens stadsdelsområde inom Stockholms kommun och är ett relativt centralt beläget område.
Från Västertorp kan man enkelt med hjälp av både tunnelbana och bussar ta sig dit man behöver inom Stockholms län.

Även om pendeltåg inte finns precis vid Västertorp, finns det möjligheten att nå en sådan station utan något allt för lång resväg.
Något som verkligen underlättar för den som behöver pendeltåg för att ta sig till och från sitt arbete.

Natur i Västertorp

Man får dock inte glömma bort att det ibland finns alternativa transportvägar med bussar och tunnelbana som kan vara snabbare ifrån Västertorp.
Västertorp är ett område som har vissa grönområden, dock inte någon närhet till skog eller mark som man får när man bor mer utanför Stockholm.

Dock finns det möjligheten att ta sig till vattendrag i närheten om man under sommartiden känner att man vill bada, kräver att vädret tillåter det.

Med hjälp av antingen tunnelbana eller buss är det heller inte omöjligt att ta sig till större grönområden utan någon alltför lång resväg för den som känner att det är något man inte kan leva utan.