Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Vendevägen | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Vendevägen

Att flytta kräver både en massa tid och energi men istället för att lägga den på flyttstädningen kan man anlita Flyttstädning Vendevägen.
Då får man en flyttstädning utförd för det låga priset från 15 kr / kvm och där det alltid ingår fönsterputs i priset.

Anlitar man Flyttstädning Vendevägen får man även en flyttstädning utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram.
För vad många inte känner till är att en flyttstädning tar mycket mera tid och energi än vad man först tror och det innebär för många att man istället slarvar med den.

Anlita Flyttstädning Vendevägen

Det är inte ovanligt att det kan ta flera dagar att slutföra en flyttstädning om man är oerfaren.
Man får då jämföra det med en flyttstädning utförd av en professionell som enbart tar några timmar men beror dock på hur stor yta som ska flyttstädas.

Många upptäcker när de väl börjar att de inte har den tid eller energi som krävs efter att de precis blivit klara med sin flytt.
Något som kan bli väldigt dyrt då en hyresvärd eller de nya ägarna då kommer att skicka en räkning på det arbete de behövt utföra.

När man då istället anlitar Flyttstädning Vendevägen får man en nöjd kund garanti på 14 dagar.
Det innebär att om man hittar en brist eller ett misstag i vårt arbete, korrigeras den omedelbart och utan kostnad för kunden.

Anlita Flyttstädning Vendevägen

Något som väldigt många av våra kunder har känt varit en av de största anledningarna till att välja just Flyttstädning Vendevägen även om det är sällan någon behövt använda den.
I flyttstädningen man får utförd ingår allt och då även fönsterputs.

Det finns inte heller några dolda kostnader eller avgifter när man väljer att anlita Flyttstädning Vendevägen.
För att anlita Flyttstädning Vendevägen behöver man inte göra mer än att använda vårt enkla kontaktformulär.
Därefter kommer vi tillsammans överens om en dag och tid som passar för när vi kan utföra flyttstädningen.

Om Vendevägen där vi utför din flyttstädning

Vendevägen ligger i kommundelen Djursholm i Danderyds kommun och kring området kan man hitta det mesta av det man någonsin kan tänkas behöva.
Det finns bussar som avgår precis vid Vendevägen och man kan snabbt och enkelt nå Roslagsbanan men även ett flertal andra busslinjer som avgår från stationen.

Något som innebär att man som boende på Vendevägen enkelt och snabbt kan ta sig precis vart som helst inom Stockholms län även om det ibland innebär att man får byta färdmedel.
Skulle man behöva nå antingen tunnelbana eller pendeltåg finns det inga problem med det utan kräver enbart att man använder sig av Roslagsbanan.

Natur i Vendevägen

Vendevägen ligger perfekt till i Djursholm och inte långt ifrån området ligger Ösbysjön och det finns även flera grönområden inom räckhåll för de boende.
Vilket gör att man själv får avgöra om man vill spendera sin tid i skog och mark eller i närmaste shoppingcenter, både alternativen är möjliga om man bor vid Vendevägen.

De som bor vid Vendevägen är generellt sett väldigt nöjda med sitt område och det är ytterst sällan som någon vill lämna området och gör man det beror det främst på ett behov av ett större eller mindre boende.