Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Viggbyholm | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Viggbyholm

Att lämna det hemmet man byggt upp och levt i under flera år kan oftast kännas både tufft och svårt.
Det är dock något som emellanåt måste göras kanske för att familjen växt eller för att omständigheterna förändrats med tiden.

För den som inte tycker om att utföra flyttstädningen som är den sista biten som måste göras under en flytt kan man istället anlita Flyttstädning Viggbyholm och då få en flyttstädning utförd till ett fast och lågt pris.
Priserna är från 15 kr / kvm och i det priset finns det inga dolda kostnader eller avgifter och allt som måste göras, även fönsterputs ingår.

Anlita Flyttstädning Viggbyholm

Man får även en flyttstädning som är utförd enligt de riktlinjer som Mäklarsamfundet satt upp.
Något som de allra flesta av våra kunder tycker känns väldigt säkert då man vet precis hur flyttstädningen ska utföras.
Flyttstädning Viggbyholm erbjuder även samtliga sina kunder en 14 dagars nöjd kund garanti för att säkerhetsställa att vi lever upp till våra ledord som är, att aldrig efterlämna en kund som inte är nöjd med vårt arbete.

Skulle man under den tiden upptäcka en brist i det arbete vi utfört kommer den åtgärdas snabbt och utan extra kostnad för kunden.
Flyttstädning Viggbyholm vill nämligen att alla våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete och det är något vi arbetar både målmedvetet och hårt för att uppnå.

Anlita Flyttstädning Viggbyholm

Vi på Flyttstädning Viggbyholm vet att det inte är många som tycker om att utföra en flyttstädning och framförallt vet vi om att det är ett arbete som kräver mycket tid och energi.
Något som man istället kan använda till att få sitt nya hem iordningställt på precis det sätt som man vill.

För att boka in Flyttstädning Viggbyholm använder man sig av vårt enkla och smidiga kontaktformulär och gemensamt kommer vi sedan överens om ett datum och en tid som passar.

Om Viggbyholm där vi utför din flyttstädning

Viggbyholm är en stadsdel som ligger i Täby kommun och precis vid Östersjöns vatten och gör det möjligt att med båt enkelt kunna ta sig ut till Stockholms skärgård om man vill det.
För den som inte är förtjust i saltvatten finns det även en stor sjö i närheten som heter Rönningesjön.

Det gör att man alltid kan hitta en plats att bada och svalka sig på när det är riktigt varmt ute.
När det gäller kollektivtrafiken består den av både roslagsbanan och olika busslinjer.
Något som gör det möjligt att lämna Viggbyholm och ta sig precis till vilken ort som helst inom Stockholms län även om det ibland kan krävas att man byter färdmedel.

Natur i Viggbyholm

Viggbyholm är en relativt grön ort med flera små skogsområden och även ett par grönområden för den som känner sig ha ett behov av att spendera sin tid utomhus i den vackra naturen som finns.

Något som också har gjort att Viggbyholm faktiskt är en väldigt trevlig ort att bo på, det finns få saker som man inte enkelt och snabbt kan nå med hjälp av kollektivtrafiken.
De som bor i Viggbyholm är dessutom väldigt nöjda med sin ort generellt.