Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855801

Flyttstädning Visinge | Fast pris och Garanti | Boka nu

Flyttstädning Visinge

Att flytta är något som ingen egentligen tycker om att göra då det kräver relativt mycket tid och energi för att göra allt som krävs.
Det man istället kan göra är att lägga över en del av arbetet på professionella och man kan för flyttstädningen anlita Flyttstädning Visinge för det arbetet.

Något som underlättar markant om man redan har ett tidspressat schema då en flyttstädning ibland nästan kan ta lika lång tid som själva flytten.
När man anlitar Flyttstädning Visinge får man en flyttstädning utförd i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer och från 15 kr / kvm som är ett av de lägsta priserna på marknaden.

Anlita Flyttstädning Visinge

I det priset ingår allt som måste göras under en flyttstädning och även då fönsterputs men det finns inte heller några dolda kostnader eller avgifter som man behöva oroa sig över då Flyttstädning Visinge tror på öppenhet och transparens när det gäller prissättningar.

Utöver att flyttstädningen alltid utförs enligt Mäklarsamfundets riktlinjer ingår det även alltid en 14 dagars nöjd kund garanti på samtliga flyttstädningar som vi utför.
Något innebär att om kunden hittar en brist eller ett fel i den flyttstädning vi har utfört, åtgärdas den snabbt och utan extra kostnad för kunden.

Anlita Flyttstädning Visinge

Vilket många av våra tidigare kunder har vittnat om att det varit en av de största anledningarna till varför de valt oss från första början.
För vi är alltid dedikerade och måna om att arbetet ska utföras på bästa sätt och att vi aldrig ska lämna en missnöjd kund bakom oss.

Det var även den största anledningen till varför vi valde att införa den här garantin då det både är en extra trygghet för våra kunder men även ett verktyg som låter oss veta om vi behöver göra något annorlunda eller bli bättre på något speciellt.

Grundprincipen bakom vårt arbete och som genomsyrar hela vår organisation är att vi alltid vill att våra kunder ska vara nöjda och belåtna med det arbete vi utfört.

Om Visinge där vi utför din flyttstädning

Visinge är ett småhusområde i kommundelen Broby i Täby kommun och består av omkring 150 parhus och lite drygt ett hundratal villor.
Det är därmed inget större område utan är relativt litet men som trots det har både ett naturnära och stadsnära läge då man enkelt kan ta sig till Täby centrum för sina olika behov som inte kan uppfyllas i Visinge.

Visinge har flera skogsområden mer eller mindre innesluter orten och det gör att man som boende i området alltid kan ta sig ut till skog och mark om man känner ett sådant behov.
Det finns även ett flertal olika sjöar och andra vattendrag samt har man likt övrig Täby kommun väldigt nära till Östersjön.

Natur i Visinge

Något som för många ses som en stor fördel och gör det möjligt att enkelt under sommarmånaderna njuta av de fördelar som detta medför då det aldrig är svårt att ta ett svalkande bad.

Grönområden finns det gott om då hela orten är omsluten av skog men för parker och dylikt kan det vara svårare att hitta något större utbud av sådana.